Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A szőkeség semmit nem bíz a véletlenre: minden mozdulatából áradnia kell a mézédes luxusnak, mely alól természetesen a szerelése sem kivétel.

    Hétfő este elstartolt a TV2-n a Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary című reality második évada, melynek szereplői már az első adásban is nagyot alakítottak. Kiváltképp a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső műsort is megjárt Dulin Metta, aki megjelenésével többeknél kiverte a biztosítékot. A szőkeség pontosabban a hajkoronájával hívta fel magára a figyelmet Bárány Aurél huszadik szülinapi buliján, hiszen úgy döntött, egy díszes hajgumi vagy csillogó hajcsat helyett inkább egy méregdrága órával rögzíti kontyát.

    Remélem, feltűnik, hogy az én hajkoronám kicsit többet ér, mint az. Rolex az új hajgumi

    – jelentette ki Metta, akinek órája megközelítőleg 7 millió forintot ér a Ripost szerint.

    Erről baráti társaságának is megvolt a véleménye: míg  PSG Ogli , azaz Papp Olivér dicsérte az ötletet, az új szereplő, Szanyi Vanda azonban kritikán alulinak találta, hogy Metta egy karórával a hajában érkezett a bulira. Az, hogy Vanda nem tett lakatot a szájára, ami Mettának finoman szólva sem tetszett. Kettejük közt jó néhány heves szócsata várható az új évadban.

    Bárány Aurél egyébként, aki amellett, hogy egy méregdrága autót kapott apukájától ajándékba a születésnapjára, úgy döntött, elhagyja a szülői házat, és Budapestre költözik. Már fényűző buliját is a fővárosban tartotta; a budai panorámateraszos partira ráadásul jet-ski-vel érkezett meg. A fiatalember ráadásul komoly feltételhez kötötte a beugrót a partijára: a meghívottaknak húszezresekből kellett ajándékot készíteniük.

    S íme az adásrészlet, melyben Metta bemutatta milliós frizuráját:

    Íme egy fotó Metta partiszettjéről:

  • Jótékony célokra is fordítottak belőle.

    Múlt pénteken ért véget az Ázsia Expressz 5. évada, amelyet a műsor történetében először két nő, Sáfrány Emese és Béres Anett nyert meg. A barátnők a dicsőség mellett 15 millió forinttal gazdagodtak, plusz 1-1 millió forintot zsebeltek be a Joker-játékok során. A pénz sorsáról most a Meglepetés magazinnak meséltek.

    „Van egy fogyasztószalonom, ahová új gépeket vettem. És egy szegény családnak – akiket régóta támogatok – félmillió forintot adtam”– kezdte Béres, de hasonlóan cselekedett Sáfrány Emese is: elsősorban vállalkozására és jótékony célokra fordította 7,5 millió forintját.

    „Légtornászeszközöket és -kiegészítőket forgalmazó webáruházam van, feltöltöttem az árukészletet, én már felkészültem a karácsonyi rohamra. Ötszázezer forintot pedig átutaltam egy olyan alapítványnak, amely hátrányos helyzetű egyedülálló szülőket támogat. Egy őszi nyaralás azért még belefér: Anett-tel és Laky Zsuzsival Spanyolországba utazunk. Zsuzsit és a férjét, Gusztit nagyon szeretjük, a verseny alatt is korrektek voltak velünk. De Gusztit most itthon hagyjuk, és csak mi hárman, lányok vakációzunk” – idézte a sportolót a Story.

  • Tavaly Norbika, idén Lara bizonyított a Sztárboxban.

    A Sztárbox új évada is szóba került Istenes Bence Istenest című YouTube-műsorának legutóbbi adásában. A műsorvezető, valamint egyik beszélgetőtársa, Frohner Fecó tavaly ki is próbálhatta magát a ringben, súlycsoportjukban küzdött ifj. Schobert Norbert is. Idén a srác nővére, Lara húzta fel a bokszkesztyűt, hamarosan a döntőben mérkőzik majd meg Lolával a bajnoki címért. A testvérpár teljesítménye lenyűgözte Istenest, aminek hangot is adott.

    Az a család mentálisan tényleg ott van a topon. Ha Norbi idén elindult volna, megnyerte volna

    – kezdte, majd Pápai Joci gondolatára reagálva, miszerint Schoberték több műsorban is bizonyították már, hogy nagyon rendben van az értékrendjük, így felelt:

    „Én egyébként, őszintén, már egy kicsit sajnálom őket. Azért sajnálom a gyerekeket, mert szerintem annyi olyan dolog szakad rájuk, amit nem is érdemelnének meg, a szüleik miatt. Meg nekik tízszer annyit kell bizonyítaniuk, és ezzel a teherrel élni nagyon-nagyon nehéz lehet” – idézte a műsorvezető szavait a 24.hu.

  • Felébredt a füstszagra az énekesnő, ez volt a nagy szerencséje.

    Szombat hajnalban szokatlan dologra ébredt Völgyi Zsuzsi, füstszag terjengett ugyanis a hálószobájában. Hiába kereste, eleinte nem találta a szag forrását, de amikor vissza akart feküdni ágyába, észrevette, hogy lyukas lett a lepedője.

    „Nagyon vigyázzatok! Éjszaka az ágyban maradt töltőn a telefonom, és hajnalban égett szagra ébredtem. A töltő csatlakozója olyan szinten melegedett fel, hogy kiégette a lepedőt, mintha egy csikket nyomtak volna el az ágyon. Teljesen le vagyok sokkolódva!” – figyelmeztette követőit később Facebook-bejegyzésében Völgyi, aki a Bors kérdésére elárulta, ugyan nem eredeti töltője volt, ezután biztosan lecseréli azt.

    „Itthon vásárolt eszközt használok, nem valami internetes áruház gagyi termékét, így joggal bízhattam benne, hogy biztonságos a használata. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna!

    Visszagondolva, egy hajszálon múlt az életünk. Ha nem ébredek meg ösztönösen a füstszagra, akkor nagyon nagy baj is történhetett volna.

    Érdekes, hogy nem is gondoltam semmi rosszra, hogy a telefonom ott van mellettem az ágyban…” – mesélte az énekesnő, hozzátéve: mostantól csak az éjjeliszekrényén tölti mobilját, és mindig kihúz majd mindent, mielőtt elmenne otthonról.

    Mindenkinek azt javaslom, hogy hasonlóan cselekedjenek, mert a baj tényleg megvan egy perc alatt…

Rovatok