Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Négy versenyen kívüli mérkőzésnek is a szemtanúi lehetnek a Sztárbox vasárnapi adásának nézői. Visszatér a ringbe egy gálameccs erejéig Földes Eszter, aki Kustánczi Lia ellen húz kesztyűt. A DJ a legnagyobb titokban, de hónapok óta készült már a megmérettetésre, mint mondta, már gyerekként is vehemens és harcias volt.

    Szerencsére ez a vérvonal ugyanúgy megmaradt. Komfortosan érzem magam a boksz-közegben, a legnehezebb az volt, hogy megtanulni az ütéseket kapni, mert ütést adni egy gyorsabb folyamat

    – mesélte az egykori fotómodell, aki sosem tagadta, hogy több plasztikai beavatkozáson is átesett már. Ennek ellenére nem fél a mérkőzéstől.

    „Ha valaki ringbe akar szállni és bokszolni, akkor nem tud úgy, hogy semmi nem történik vele” – jelentette ki a kisgyermekes édesanya.

  • Összezavarta a rajongóit is.

    Egészen új arcát mutatja meg következő filmjében Sydney Sweeney, aki a profi bokszoló Christy Martinként tér vissza a nagyvászonra. A '90-es, 2000-es évek egyik legsikeresebb amerikai ökölvívójának életrajzi drámájához a színésznő nem csak hatalmas izmokat növesztett, de szőke tincseit is barnára cserélte – nem csoda hát, ha sok rajongója elsőre fel sem ismerte legutóbbi Instagram fotóin.

    Itt egy kis kulisszák mögötti felvétel abból a filmből, amin épp dolgozom. Az elmúlt hónapokban elmerültem az edzésben, hogy életre keltsem egy hihetetlen nő történetét – egy valódi bajonokét, aki a ringen belül és kívül is megvívta a csatákat. Az ő útja a kitartásról, az erőről és a reményről tanúskodik, és megtiszteltetés számomra, hogy az ő cipőjébe bújhatok,, hogy megosszam veletek erőteljes történetét. Hamarosan érkezik több is!

    – fogalmazott posztjában Sweeney, átalakulásához pedig sorban gratuláltak követői is.

  • Kifejezetten közel járt a megfejtéshez.

    Ki vagyok én? játékot játszottak a Nyerő Páros új évadának szereplői a műsor kedd esti adásában, ahol a párosok egyik tagjának mutogatva kellett rávezetniük társukat arra, kinek a portréját ragasztották a homlokukra. Karikó Katalin arcképe többeket nehéz helyzettbe hozott: DJ Jauri barátnője, Dorina rögtön leszögezte, nem tudja, ki az, de a feladatot megkapó Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta is alaposan megszenvedtek vele.

    Berki Mazsi közben felismerte a Nobel-díjas magyar tudóst, és meg is súgta kedvesének, ez bizony Karikó Katalin. Ez azonban nem mondott sokat Kajári Zoltánnak.

    Az ki a f.szom? Egyszer odajött hozzád, nem? Nagyon híres öregasszony. Divattervező, vagy valami, nem?

    – kérdezett vissza a férfi, felvetését kedvese csak egy tömör nemmel cáfolta. Végül az oltást kétségbeesetten elmutogatni próbáló Miskovitsék sem jutottak sikerre.

    (via 24.hu)

  • Családjával ápolt kapcsolatáról mesélt a Best magazinnak Lakatos Márk. A stylist bevallotta, részben polgári, részben paraszti családból származik, ám fiatalkorában még nem volt illendő arról beszélni, ha valakinek a gyermeke a saját neméhez vonzódik.

    „A szüleim aztán elváltak, én az apámmal maradtam, ő pedig folyton azzal nyaggatott, van-e barátnőm, próbált kiugrasztani a bokorból. Nem válaszoltam, de ilyenkor mindig ideges, frusztrált lettem, mert egyébként is tele voltam szorongással. Arról nem beszélve, hogy nem értettem, miért épp az apámmal kellene efféle dolgokról beszélnem” – árulta el a műsorvezető, hozzátéve: azért döntött az édesapjával való maradás mellett, mert úgy gondolta, így békét tud majd teremteni közöttük.

    Hülyeség volt részemről, sok értelme nem volt, de valahogy így gondoltam jónak, a békéltető szerepét szánva magamnak. Az apám nehezen kezelhető figura volt. Soha nem tudtam megfelelni neki. Soha nem sportoltam elég jól, soha nem tanultam elég jól, miközben nagyon jó tanuló voltam.

    Lakatos az elmúlt egy évben viszont boldogabb, mint valaha: kubai kedvese, Alain személyében igazi társra lelt.

    „Az első perctől kezdve tök jól megtaláltuk azt az energiát, hogy miközben megmarad a saját életterünk, jól tudunk egymással, egymás társaságában is létezni. Alain már hazament Havannába, s hogy hogyan tovább, azt egyelőre nem látjuk” – idézte szavait a Blikk.

Rovatok