Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Családjával ápolt kapcsolatáról mesélt a Best magazinnak Lakatos Márk. A stylist bevallotta, részben polgári, részben paraszti családból származik, ám fiatalkorában még nem volt illendő arról beszélni, ha valakinek a gyermeke a saját neméhez vonzódik.

    „A szüleim aztán elváltak, én az apámmal maradtam, ő pedig folyton azzal nyaggatott, van-e barátnőm, próbált kiugrasztani a bokorból. Nem válaszoltam, de ilyenkor mindig ideges, frusztrált lettem, mert egyébként is tele voltam szorongással. Arról nem beszélve, hogy nem értettem, miért épp az apámmal kellene efféle dolgokról beszélnem” – árulta el a műsorvezető, hozzátéve: azért döntött az édesapjával való maradás mellett, mert úgy gondolta, így békét tud majd teremteni közöttük.

    Hülyeség volt részemről, sok értelme nem volt, de valahogy így gondoltam jónak, a békéltető szerepét szánva magamnak. Az apám nehezen kezelhető figura volt. Soha nem tudtam megfelelni neki. Soha nem sportoltam elég jól, soha nem tanultam elég jól, miközben nagyon jó tanuló voltam.

    Lakatos az elmúlt egy évben viszont boldogabb, mint valaha: kubai kedvese, Alain személyében igazi társra lelt.

    „Az első perctől kezdve tök jól megtaláltuk azt az energiát, hogy miközben megmarad a saját életterünk, jól tudunk egymással, egymás társaságában is létezni. Alain már hazament Havannába, s hogy hogyan tovább, azt egyelőre nem látjuk” – idézte szavait a Blikk.

  • Nyári Alíz a nyáron Vietnámba tartózkodott, ahol az énekesnőnek több fellépése is volt. Az X-Faktor felfedezettje a jelek szerint remekül érezte magát a délkelet-ázsiai országban, de akkor is jelen volt, amikor a térségre lecsapott Hanoira az elmúlt évtized legerősebb tájfunja, a Yagi.

    „Én a hotelben töltöttem azt a pár napot, így biztonságban éreztem magam, pedig óriási vihar volt. Örültem, hogy túléltem az évtized tájfunját. Láttam a tévében és a hotel ablakából, hogy milyen pusztítást végez, majd a saját szememmel is, amikor már el lehetett hagyni a szállodát. De azt is láttam, hogy milyen gyorsan összefogtak az emberek, hogy segítsenek egymásnak takarítani, rendbe tenni a várost” – mesélte a Bestnek Nyári Aliz, aki azóta már hazatért.

    (via nlc)

  • Hosszú-hosszú évek után kedd este visszatért a Victoria's Secret ikonikus divatbemutatója, ahol Bella és Gigi Hadid mellett vonult a márka egyik angyala, Palvin Barbara is. A magyar szépséget ahogy legutóbb, úgy idén is férje bíztatta a lelátókról, méghozzá nem akármilyen módon: felállt és két hatalmas táblát tartott fel neki, amíg a kifutón vonult.

    Nemes gesztusa rögtön az internetezők kedvence lett, bár elsőre sokan nem is tudták, pontosan mit is ábrázoltak a transzparensek. Most maga Palvin rántotta le erről a leplet.

    Táblákat készített a showra. Rájöttem, pedig meglepetésnek kellett volna lennie, de kivágott egy képet a kutyánkról és a macskánkról, mert sokat emlegettem, mennyire hiányoznak. És mondta, hogy elhozza magával, ha teheti

    – magyarázta szupermodell.

  • Az övé volt az utolsó szó.

    Gáspár Bea a TV2 Titkok Ramónával című műsor vendégeként beszélgetett Lékai-Kiss Ramónával a napokban. Szóba jött az is, hogy a feleséget nem-e zavarta, hogy folyton a férje, Gáspár Győző volt előtérben a nyilvánosságban. Gáspár Bea elárulta, hogy ő sosem vágyott a hírnévre, mégis egy véletlennek köszönhetően belevágtak a valóságshow-zásba.

    Én nem akartam soha előtérben lenni. Annak idején amikor elindult ez a show, az úgy kezdődött, hogy Győző megkérdezte tőlem: »Figyelj, lenne egy ilyen megkeresés, szerinted mit kezdjünk ezzel?« És akkor visszakérdeztem, hogy ez miből állna. Mondta, hogy jönne egy stáb, meg ilyesmik lennének. Mire azt kérdeztem, hogy nekem is ott kéne lennem majd? Erre ő: »Hát azt mondták, hogy nem annyira...«

    emlékezett vissza a beszélgetésre Gáspár Bea, aki az elhangzottak fényében azt mondta párjának, hogy „felőle elvállalhatják” a felkérést.

    „Konkrétan én azért mentem bele, mert akkor jártam a 30-as éveim elején, és úgymond egy unalmas háziasszony életet éltem két gyerekkel. Volt egy tízéves Evelinem, meg egy kétéves Virágom, és akkor úgy voltam, talán történik velem is végre valami. És igen, történt. Esküszöm, ezért nem bántam meg. Most, hogy így visszanézem azokat hölgyeket, akik velem egyidősek a Győző családjában, ugyanott ragadtak. Felnevelték az x-gyereküket, ugyanúgy megvannak a családi problémáik, élik a hétköznapi életüket, és a Győzike Show már leforgott húsz éve, és velük azóta szinte nem történt semmi.” – vélekedett a showman felesége.

Rovatok