Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nehezen viselte, hogy lecsúsztak az első helyről.

    Múlt héten pénteken ért véget az Ázsia Expressz, amely heteken át tartó versengést végül Béres Anett és Sáfrány Emese párosa nyerte meg. A műsor történetének első női nyertesei 15 millió forinttal lettek gazdagabbak, amelynek sorsáról Béres le is rántotta már a leplet. A dobogó második fokán végzett Krausz Gábor és Mikes Anna, akiket érthetően nem érintett jól, hogy hajszálon múlott az első hely. A Story azt írja, hogy az eredmény hallatán a sztárséf teljesen kiborult, de a tévénézők mindezt már nem láthatták.

    „A döntő után elöntöttek az érzelmek, és káromkodtam is rendesen, de az nyilván nem nektek és a győzelmeteknek szólt. Ezúton szeretnék gratulálni, mert ez ott is akkor elmaradt. Kőkemények voltatok” – mondta utólag a séf az Ázsia Expressz kibeszélőműsorában.

    A lap szerint a kiborulás után Krauszék párosa sietve távozott az eredményhirdetés helyszínéről. Később a stáb az utolsó három párosnak tartott egy bulit, ám Krausz Gábor és Mikes Anna ezen már nem tették tiszteletüket.

    Frissítés

    Időközben Krausz Gábor közösségi oldalán reagált a Story magazin írására, melyben azt állítja, hogy párjával nem szándékosan hagyták ki a stábbulit, hanem teljesen kimerültek a versenyben.

    Botrány!! Sőt, felháborító bűneset: nem mentünk el buliba Annával. Ez ám az igazi szenzáció, elaludtam a kanapén…

    – írta posztjában Krausz, aki arra hivatkozott, hogy testileg-lelkileg elfáradtak az embert próbáló helyzetekben, így kihagyták a műsort lezáró rendezvényt. A teljes bejegyzés ide kattintva tekinthető meg.

  • Elszántan készül a műsorvezető.

    Jövő szombaton immár az ötödik évadával tér vissza a TV2-re a Dancing with the Stars, amelynek versenyzőiről közel egy hónapja ezelőtt rántották le a leplet. Mint azt a sajtóeseményen megerősítették, az előző évadhoz hasonlóan a zsűritagok Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk, míg a műsorvezetők Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek.

    A tavalyit leszámítva Andrei Mangra profi táncos mindegyik évadban szerepelt, Tóth Andival a második szériát meg is nyerték. Ezúttal pedig Szabó Zsófival fognak közösen a táncparkettre lépni, amiről a tévés a következő gondolatokat osztotta meg Instagramján:

    Kedves Ti! Jó ideje dolgozom azon, hogy a szorongásaim, a félelmeim ne hatalmasodjanak el felettem többé. Pár hete ezen az úton haladva megtalált a felkérés: lépjek elétek október 26-án a DWTS színpadán. Bárhogy is számolom, ez a nap 12 nap múlva eljön. Nyilván rettenetesen izgulok, de egy biztos. Az a kislány, aki voltam, akit annyiszor megaláztak az életben, akivel nemcsak próbálták, hanem el is hitették, hogy semmit sem ér, jövő héten egy erős, felnőtt nőként lép elétek, és teszi bele majd a szívét-lelkét élete első táncába, a csodálatos Andrei Mangra partnereként. Ölelés

    írta bejegyzésében Szabó.

  • Ha van, amire sosem számítottunk volna, ez az.

    Két éve már bejárta az internetet Al Pacino egy szemfüles rajongójának felfedezése, miszerint a színész mobiljának hátulját egy Shrek-montázs díszíti. A Jason Momoával készített közös fotón felbukkanó, alig észrevehető részletre most rá is kérdezett a BBC riportere a filmsztárral készített friss interjújában, s mint kiderült, a tok azóta sem került lecserélésre.

    Mindenre gondoltam a világon, hogy Al Pacino telefontokján lehet, de erre a Shrekre nem számítottam

    – jelentette ki Colin Paterson, miközben Pacino büszkén a magasba emelte készülékét.

    „Mégis ki számítana Shrekre? Kicsoda? Ez az enyém!” – nevetett fel a színész, majd elárulta szokatlan kiegészítője történetét.

    „A fiatalabb lányom (a most 23 éves Olivia - a szerk.) elkérte a telefonom, és amikor visszaadta, ez volt rajta. Azt mondta, ez Shrek, apa! Én meg, hogy Shrek? Wow. Oké drágám, én kitartok mellette!”

    Természetesen a humoros videó rögtön bejárta a világhálót, sokan pedig már most kérvényezik Al Pacino felbukkanását a Dreamworks-franchise legújabb epizódjában.

  • Egy meghitt balatoni esküvőn mondta ki pár hete a boldogító igent Sydney van den Bosch és Kaszás Benjámin. A szerelmesek nagy napján persze a közös tánc sem maradhatott el, amit Hegyes Berci közreműködésével tanultak be. A Dancing with the Stars kétszeres bajnoka szerint a jegyesek egész nyáron erre gyakoroltak, nem hiába:

    „Nagyon ügyesek voltak, jó volt őket tanítani. Beni kicsit talán tartott ettől, de nagyon szeretett volna kedveskedni ezzel Sydney-nek, és ment is neki. Megcsinált mindent, amit kértem, gyorsan ráérzett erre az ízére. Férfias volt és határozott, Sydney pedig kecses és nőies” – mesélte Hegyes, hozzátéve: van den Boschék 4-5 alkalommal voltak nála próbálni, utána pedig egy alkalmat szántak külön a helyes kéz- és lábtartás elsajátítására, a mozdulatok tökéletesítésére.

    Keringő volt, de nem kizárólag a hagyományos formában. Próbáltuk kicsit keverni az angol és a bécsi stílust, amiből egy nagyon szép és érzelmes tánc lett, fantasztikusan állt nekik 

    – idézte a táncos szavait a Blikk

Rovatok