Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Árpa Attila teljesítményével viszont elégedett volt.

    A Sztárbox ötödik élő adásában egy versenyen kívüli gálamérkőzés erejéig feszült egymásnak Bárdosi Sándor és Árpa Attila, amely gigászi összecsapásból végül a birkózó jött ki győztesen, de a színész ezzel együtt is derekasan helytállt. Most Boráros Gábor kevert harcművész is véleményt mondott a Sztárboxról, egyúttal pedig jobbulást kívánt Noszály Sándornak, akiről kiderült, hogy nem folytatja a versenyt.

    Boráros közösségi oldalán megragadta az alkalmat, hogy véleményezze Bárdosi-Árpa meccsét is, amiről a következő gondolatokat osztott meg:

    Úgy gondolom, nem csak én, hogy csalódás volt kicsit Sanyi részéről, mert én is többet vártam volna tőle, mint sokan mások. Árpa Attila előtt le a kalappal, hogy állta sarat, de Sanyikát lehet, nem kellett volna szorítóba küldeni, mert úgy tűnik, a boksz nem az ő sportja. Úgyhogy maradni kéne talán a birkózásnál, vagy pedig az edzősködésnél

    – mondta videójában az MMA-harcos.

  • Begyűjtött minden információt a jelöltekről.

    A Házasodna a gazda csütörtöki adásában Zsófia gazdához sorra érkeztek a férfiak, hogy meghódítsák a szívét. Miközben azonban az udvarlók jóízűen falatozgattak, még csak nem is sejtették, hogy a beosztottnak álcázott Hédi valójában a gazda édesanyja, akinek az volt a feladata, hogy kihallgassa őket.

    Mint azt a nézők láthatták, a titkos ügynökként lopakodó szülő később mindenről beszámolt lányának, és azt is elmondta, kiket tart a legszimpatikusabb párjelölteknek. Krisztiánt és Attilát hiperaktívaknak tartotta, aki „nyomják a hülyeséget is néha”. A négy jelölt másik két tagja, Mikes és Tomi viszont elnyerték az anya szimpátiáját.

  • A fitneszedző boldogabb nem is lehetne.

    Október elején ünnepelte a születésnapját Schóbert Lara, az aerobik edző akkor családja és barátai körében ünnepelte, hogy betöltötte a 21 életévét. Rubint Réka most pedig arról számolt be, hogy lánya modellként vonult a Sugarbird ruhamárka új kollekciójának bemutatóján, amit egy ismert budapesti kávéházban tartottak.

    Ő gyönyörű volt én pedig nagyon büszke

    – írta posztjában a fitneszlady, aki nosztalgikus hangulatba került az este folyamán.

    Rubint felidézte, hogy lánya éppen akkor született, amikor a saját ruhakollekcióján dolgozott a márkával, azóta pedig eltelt 21 év és tegnap este Lara már a kifutón sétált végig, ami arra emlékeztette, mennyire rohan az idő.

  • A műsorvezető a lánya, Panka jövőjéről mesélt, így derült ki, hogy van, amit nem enged meg 18 éves gyermekének.

    Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka már 18 éves, és profi modell, aki a modellkedés mellett külföldi továbbtanuláson is gondolkodik, ezért van rá esély, hogy az érettségit követően egy időre külföldre költözik. Mint kiderült, a műsorvezetőnőnek nincs ellenére az ötlet, jóllehet egyszerűbb lenne az életük, ha Panka Magyarországon maradna, de nem félti túl őt a nagybetűs élettől.

    „Azért megvan a magához való józan esze, és azt gondolom, hogy a modellkedés egy nagyon jó dolog, szereti is, szívesen dolgozna akár többet is. Viszont egyelőre még csak most fog érettségizni, így a tanulás kardinális kérdés, illetve, hogy elindítsa a saját életét. Nem irigylem a mai fiatalokat, tényleg nem. Azt látom, hogy nagyon szétforgácsolódottak, szorongóak, úgyhogy nagyon remélem, hogy boldog lesz és jókedvű az életében, mert ez a legfontosabb” – mondta a Borsnak a Sztárban Sztár All Stars zsűritagja, aki lánya továbbtanulásáról is vallott. Gesztesi Panka most keresi még a külföldi egyetemi lehetőségeket.

    Én azt gondolom, hogy az a legszerencsésebb, ha eldönt valamit és azon az úton végig is megy. Ha csak nem korbáccsal verik egy egyetemen, én nem fogom neki engedni, hogy egy fél év, vagy egy év után félbehagyja és hazajöjjön, mert szerintem a kitartás az egy olyan, nagyon fontos emberi tulajdonság, amit meg kell tanulni a karrierünk elején. Rá fog jönni ő is, hogy ami rosszak tűnik, vagy csak annak indul, abból is lehet még jót kihozni, hiszen ez is egyfajta tanulási folyamat.

    Ennek ellenére nem fogom semmire rákényszeríteni és remélem, hogy itthon marad. Úgy jóval egyszerűbb lenne az életünk, de teljesen megértem azt is, hogy kipróbálná magát egy külföldi egyetemen. De akkor már valami jó helyen, ahová utazhatok majd én is.”

Rovatok