Index Vakbarát Hírportál

Ez a poszt a következő Percről percre része:

Balotelli megmutatta az álomautóját

Amikor vége a futballbajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A katalán Sport szerint a Barcelona a dortmundos Gündogannal pótolná Thiago Alcantárát, aki valószínűleg a Manchester Unitedben folytatja majd pályafutását.

    A Barca-edző Tito Vilanova állítólag hiába győzködte Thiagót a maradásról a napokban, ezért került képbe a BVB 22 éves középpályása.

  • A nyomozók a gyilkossággal vádolt Aaron Hernandez nevére bérelt lakásban töltényeket és ruhadarabokat találtak, valószínűleg ezeket viselte a gyilkosság éjszakáján az amerikaifutballista.

    A lakásról a Herandezzel együtt őrizetbe vett Carlos Ortiz, a sportoló barátja beszélt a rendőröknek. A Patriots korábbi játékosát azzal gyanúsítják, hogy június közepén megölte ismerősét, Odin Lloydot, aki valószínűleg tudott arról, hogy a játékos egy tavalyi kettős gyilkosságban is benne volt.

  • „Csalódtam a menedzsereimben a Los Angeles-i jótékonysági mérkőzés miatt. Nagyon szerettem volna ott lenni, ahogy a perui és a kolumbiai rendezvényt is élveztem. Ez az egész a szurkolókért van, ezért is vagyok nagyon csalódott szervezés miatt."

    Messi azért dühöngött Facebookon, mert menedzsmentje huszonnégy órával a kezdés előtt lemondott egy jótékonysági mérkőzést, amivel fél Amerikát magára haragította. Az esemény szervezői azt mondták, Messi menedzsmentje semmibe veszi az amerikai szurkolókat.

Rovatok