Index Vakbarát Hírportál

Messi marad a Barcelona csapatkapitánya

2020. szeptember 13., vasárnap 14:34

Az argentin csatár egy félidőt játszott az FC Barcelona szombati edzőmérkőzésén. A spanyol beszámolók szerint a távozási szándékát hosszú huzavona után megváltoztató Messi az első negyvenöt percben szerepelt, ezúttal is csapatkapitányként.

A harmadosztályú Gimnástic de Tarragona ellen végül 3-1 arányban győzött a spanyol bajnokság legutóbbi idényének ezüstérmese. A katalán együttes góljait Dembélé, Griezmann és Coutinho szerezte.

Az edzőmérkőzést azért szervezték, mert az első fordulóra kiírt bajnoki meccset az Elche ellen elhalasztották, azzal az indokkal, hogy a Barcelona augusztusban játszott a Bajnokok Ligájában. A spanyol első osztályban hasonló okból későbbi időpontban tartják a Real Madrid – Getafe és az Atlético Madrid – Sevilla összecsapásokat is.

Vidal Milánóba megy

A Corriere dello Sport beszámolt róla, hogy az FC Barcelona középpályása, Arturo Vidal megállapodott az olasz Internazionale klubbal. Az átigazolás akkor merült fel, amikor a katalán együttes új vezetőedzője, a holland Ronald Koeman jelezte, hogy nem tart igényt a chilei labdarúgóra. Az olasz lap úgy tudja, hogy a bónuszokon felül Vidal évi hatmillió eurót keres a 2022-ig szóló szerződés értelmében, ami további egy évvel meghosszabbítható.

Rovatok