Index Vakbarát Hírportál

Üveggel dobta meg a tulajdonost, kitiltják a stadionból – videó!

jets
2022.09.21. 10:55
Nem hétköznapi jelenetek zajlottak le a Cleveland Browns – New York Jets NFL-meccsen, de sajnos nem csak a pályán történtek miatt.

Mint arról beszámoltunk, a vendégcsapat úgy tudott 31–30-ra nyerni, hogy nem egészen két perccel a vége előtt az ohiói együttes még 13 ponttal vezetett – ilyen fordítás 2331 meccs óta nem volt a ligában!

Az egyik hazai szurkoló nem is viselte jól csapata sokadik fájó vereségét, és Garrett Wilson meccset eldöntő touchdownelkapása után a kijárat felé haladó Jimmy Haslam klubtulajdonost megdobta egy üveggel, amely a lábát találta el.

Haslam megállt, és a közönség felé mutatott, a videorendszer segítségével pedig beazonosították az elkövetőt, akit kitiltanak a stadionból.

A szurkolók, a játékosok és a stáb biztonsága a legfontosabb a stadionon belül, és a másokat veszélyeztető viselkedést nem toleráljuk. Szerencsére senki sem sérült meg az eset során, és a szokásoknak megfelelően együttműködtünk a hatóságokkal, az esetről készült felvételt átadtuk a megfelelő szerveknek. Az ügyben nem kívánunk további megjegyzést tenni

– áll a klub közleményében.

A clevelandi rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított „részegnek tűnt”, amikor elhagyta a stadiont. A gyanúsított ellen három vádat emelnek garázdaság és a törvényes rend be nem tartása miatt.

(Borítókép: Garrett Wilson volt a Jets nyerő embere –  Nick Cammett/Getty Images)



Rovatok