Index Vakbarát Hírportál

Keresés

55 találat az Indexről, és a környékéről.

május 19., 21:55

Meghalt a legendás Jim Brown

Az NFL történetének egyik legjobb játékosa, a Piszkos tizenkettő és a Támad a Mars! sztárja 87 éves volt.

2018. április 29., 20:11

Ránézésre seggfej, közelebbről szupertehetség

Játékostemetőbe érkezik az NFL-draft első helyén kiválasztott irányító, Baker Mayfield. A Cleveland Browns vitte el, előélete nem a legfényesebb. Furcsa is, hogy őt választották, mert már befürödtek egy balhés irányítóval, de teljesen érthető is.

2018. január 3., 00:02

Ahol futószalagon gyártják a gyötrelmet

Kevés nehezebb dolog van, mint nyeretlenül lehúzni egy NFL-szezont. A Brownsnak többévnyi kemény munkával, de sikerült, mégsem az idei 0-16 a legnagyobb gondjuk.

2017. szeptember 18., 23:20

Tízezer műszak a pokolban

Joe Thomas tizenegyedik éve, egyetlen játék kihagyása nélkül szolgálja az NFL egyik legrosszabb csapatát, a Cleveland Brownst, miközben újonc éve óta posztján folyamatosan a liga legjobbja. Soha nem volt sérült, soha nem volt fáradt, soha nem volt még csak a rájátszás közelében sem. Thomasé a világ legvidámabb szenvedéstörténete.

2015. március 2., 13:40

Szénné erősítheti magát a Browns

Lement a Super Bowl, nyert a Patriots, mindenki megnyugodhat, a leállásra viszont nem nagyon van idő, mert egyrészt alig ért véget a combine, de nagyjából máris itt a free agency.

2015. február 25., 09:18

A combine-ra megint kinyitott a szörnyraktár - ők voltak a kedvenceink

Az egész combine-t elsöpörte a UConn-ról érkezett Byron Jones utolsó napi vilárekordja az idei szintfelmérőn, de azért igyekszünk most összeszedni még néhány emlékezetes teljesítményt, és a 2015-ös combine számunkra szimpatikus szörnyetegeit.  Mondjuk először nem kifejezetten egy szörnyeteg jön, de van abban valami szomorú, hogy pont egy UAB-játékosé lett a leggyorsabb 40 yardos idő, hiszen az alabamai kiscsapat megszűnését az idény végén jelentették be, elég nagy dráma volt.

2014. október 10., 16:21

A Browns 28 év alatt hozta össze, amit Manning egyedül

Nemsokára Peyton Manning lesz az egyéni passzolt TD-k csúcstartója a ligában, már csak Brett Favre-t kell megelőznie, bár igazából enélkül is tudjuk, hogy minden idők egyik legjobb irányítójáról van szó. De hogy mennyire jó? Hát például annyira, hogy a Cleveland Brownsnak 36 irányító és 28 szezon kellett az 500 TD-hez.

Rovatok