Index Vakbarát Hírportál

Utálnak Van Gaalnál játszani a Unitedben

2015. szeptember 10., csütörtök 12:13

Különös összhangban a The Times és a The Sun is arról ír csütörtöki cikkében, hogy kisebb lázongás van, pontosabban volt a Manchester Unitednél az elmúlt hetekben.

Előbbi szerint a csapat idősebb tagjai amiatt keseregtek Louis van Gaalnak, mert annak edzésmódszereit túlzottan kötöttnek találták, emiatt pedig sem edzésen, sem a meccseken nem tudják megfelelően átültetni a játékba a kreativitásukat, ez pedig az eredmények rovására megy. Ráadásul a játékosoknak is elment a kedve a játéktól, egyszerűen nem élvezik azt. A DailyMail szerint a csapatkapitány Wayne Rooney, illetve helyettese, Michael Carrick is felkereste LVG-t ebben az ügyben a szezonnyitó után, amikor egy öngóllal tudták csak verni a Tottenhamet.

Való igaz, hogy az idei szezonban a United eddig csak a Club Brugge elleni BL-rájátszásban tudtak komolyabb támadójátékot produkálni, hiszen akét meccsen 7-1-re ütötték ki a belgákat, mellette viszont a bajnokságban négy meccsen csak három gólt lőttek. Ennek ellenére a holland nem számolt olyan lehetőséggel, hogy változtasson az eddigi módszereihez képest.

A The Sun cikke szerint a másik nagy konfrontációt a kapus David De Gea ügye generálta, páran ugyanis nem értenek egyet azzal, hogy az átigazolási huzavona mellett a spanyol nem került be a kezdőcsapatba, majd végül el sem adták.

Az idény eleji lázadás visszatérő elem a Manchester Unitednél, tavaly nagyon kemény kézzel vette át a holland a csapatot, mindenhová kamerákat szereltetett és csak angolul engedte beszélni a játékosait, ami szintén nem okozott osztatlan örömöt a köreikben.

Rovatok