Index Vakbarát Hírportál

A 8-0 után is kifütyülték a Real-edzőt

2015. december 9., szerda 10:02 | aznap frissítve

Cristiano Ronaldo négy góllal vette ki a részét a svéd Malmö 8-0-s legyőzéséből, ezzel rekordot döntött, mert a csoportkörben mostanáig még senki nem lőtt legalább 10 gólt. Neki kilenc már a 2013-14-es évadban összejött, most azonban már tizenegy. 88 góllal pedig ő vezeti a Bajnokok Ligája góllövő listáját, Lionel Messi a második mögötte 79-cel.

„Én nem kergetem a rekordokat, a rekordok keresnek meg engem” - nyilatkozta a meccs után.

Normálisnak gondolja, ha a nézők panaszkodnak, ha nem mennek jól a dolgok, de figyelmeztetett: a csúnyán elbukott Clasicó (0-4, hazai pályán) után öt meccset nyertek, és ezt a szériát szeretnék megtartani a folytatásra.

Nem hallotta, hogy Rafa Benítezt a nyolc gól ellenére is kifütyülték. Nem érti, miért van ez így, bár a szurkolóknak joguk van a véleménynyilvánításhoz. Neki sem volt vele felhőtlen a viszonya, állítólag azt mondta, nem nyernek vele semmit.

„Jó munkát végez, kezd hozzászokni a klubhoz, adjunk neki még egy kis türelmet” - jelentette ki most.

Cáfolta, hogy Florentino Perez klubelnökkel is rossz lenne a viszonya. Ha problémájuk volt, behívta az irodájába, és megbeszélték a gondokat.

Örül Benzema góljainak is - triplázott a svédek ellen kedd este -, mert a francia csatár majd így fog kijönni a gödörből, ahová a zsarolásos ügye miatt került.

Azt is elmondta, hogy Madridban marad, kitölti a szerződéséből hátralévő időt, vagyis mindkét évet. A PSG-t irányító Laurent Blanc-nal természetesen beszélt, de ez így van mindenkivel, aki tiszteli őt.

Nem az Aranylabda megszállottja, elégedett volt a tavalyi szezonjával. A díjra rajta kívül már csak ketten pályáznak: Lionel Messi lényegesen esélyesebb, mert megnyerték a bajnokságot és a BL-t is. Várhatóan Neymar is megelőzi.

A szerda esti Mourinho–Casillas-párbajról is kérdezték, de udvariasan annyit felelt: Chelsea-Porto meccs lesz az, és győzzön a jobb.

Rovatok