Index Vakbarát Hírportál

Benítez ultimátumot kapott, jöhet Zidane?

2015. december 16., szerda 10:51

Újabb ultimátumot kapott állítólag Rafa Benítez, a Real Madrid szakvezetője, akit a Barcelona ellen elszenvedett vereség után tartott sajtótájékoztatón Florentino Pérez elnök erősített meg pozíciójában.

A Marca sportnapilap szerint az elnök továbbra is bízik a szakemberben, de a spanyol lapok már odabiggyesztették az egyelőre szócskát, amit azt jelenti, hogy véges a türelem.

Többen azt is tudni vélik, hogy ez a türelem az év végéig kitart. Addig a Real még két bajnokit játszik, a hétvégén a Rayo Vallecanót fogadja, majd San Sebastianba utazik és a Real Sociedad vendége lesz.

Kit rúgnak ki előbb?

  • 2526
    Rafa Benítez
  • 1898
    José Mourinho

Ha Benítez ezen a két meccsen nem gyűjti be a hat pontot, könnyen lehet, hogy távoznia kell. Akkor viszont a francia lapoknak lesz igazuk. A L'Equipe szerdai számában arról ír, hogy Zinedine Zidane lehet a madridi klub következő edzője.

Eközben Garcia Quilon, Benítez menedzsere cáfolta az ultimátumról szóló híreket.

Nem tudjuk miről van szó. Ez semmi más, csak spekuláció.

A Real a hétvégén a Villarreal vendégeként kapott ki, ez korbácsolta fel ismét az érzelmeket. Cristiano Ronaldóék öt pont hátrányban vannak a Barcelona és az Atlético Madrid mögött a tabella harmadik helyén.

Rovatok