Index Vakbarát Hírportál

Berepült az ötösre, hogy Zlatan-gólt rúgjon

2016. március 30., szerda 12:44

Rengeteg gólt lőttek a keddi barátságos meccseken, illetve a dél-amerikai vb-selejtezőkön, nem is könnyű kiválasztani, kié volt a legszebb. A kolumbiai Sebastian Perez találata kiemelkedő, bár csak egyszer ért a labdához, valószínűleg övé a nap találata.

Ecuadornak rúgta a meccs 48. percében, amikor 1-0-ra vezettek: messze az ötösön kívül indult el a beadásra, majd úgy öt métert repült a levegőben, hogy lába találkozzon a labdával. Ez volt a tökéletes érintés, a labda a kapufáról ment be. Érdemes nézni a kapus reakcióját, azt se tudja, mi történt, hogy került a háta mögé a labda. Zlatan Ibrahimovic lőtt már jópár hasonlót.

Sebastian Perez 23 éves, otthon játszik, az Atletico Nacionalban. Már három éve elvitte volna az Arsenal, de nem kapta meg a munkavállalási engedélyt Angliában, mivel 20 évesen nem játszott a válogatott meccsek 75 százalékán.

Sanszos, hogy Arsene Wenger a nyáron ismét megpróbálja megszerezni, de most már nem lesz könnyű dolga, ez a gól sok más európai klubnak is fel fog tűnni.

Kolumbia végül 3-1-re nyert.

Rovatok