Index Vakbarát Hírportál

Szerződésrövidítést írt alá az Atleti edzője

2016. szeptember 15., csütörtök 12:35

Egy nem épp megszokott lépés keretében két évvel megrövidítette az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone szerződését, részben az argentin kérésére. Pedig a mostani szerződést alig másfél éve, 2015 márciusában írták alá. A 46 éves argentin akkor 2020-ig hosszabbított az Atlético Madriddal, most viszont közösen úgy döntöttek, hogy módosítják a megállapodást, amely csak 2018-ig lesz érvényes.

Simeone a májusban, büntetőkkel elvesztett BL-döntő óta tűnik bizonytalannak az atléticós folytatásban, már a Real ellen elbukott meccs után is azt mondta, hogy el kell gondolkodnia, lezárult-e egy ciklus a csapatnál, vagy folytatja-e hosszabb távon.

Nyáron állítólag több csapat is megpróbálta elvinni az Atléticótól, köztük a végül a Sevilla-edzőt szerződtető Paris Saint-Germain is, de szóba került az is, hogy argentin kapitány lehet belőle.

Simeone felfrissített szerződése így a 2017-18-as szezon végéig szól – az Atlético pont akkor költözik majd az új stadionjába, a madridi olimpiai stadionba. Addig nehéz idők várnak a klubra, mert egy évig nem vehetnek új játékost, ahogy a Real Madrid sem.

Rovatok