Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, hogy ter Stegen jogosan ordibált Suarezzel

2015. október 3., szombat 10:41

A Barcelona 1-0-ás hátrányból fordított a Bajnokok Ligájában a Bayer Leverkusen ellen. Az első gólt sokan a Barca-kapus ter Stegen nyakába varrták, és mivel az elmúlt hetekben számos hibát vétett, nem volt nehéz ezt is, hiszen egy szögletet követően közelről fejelte be Papadopulosz.

A gól után a német kapus Suárezzel kezdett vitatkozni, az uruguayi viszont kiröhögte, ugyanakkor a spanyolok feliratozták, hogy a szöglet előtt közvetlenül milyen utasításokat adott csapattársának a kapus, és ezek alapján úgy tűnik, Suárez vastagon benne volt a gólban.

Here it is on video. Suarez not listening to ter Stegen's instructions and Mathieu completely owned by Papadopoulos. pic.twitter.com/ue51RmS7wu

— Navid Molaaghaei (@navidjaan) 2015. október 1.

Ter Stegen ugyanis a szögletnél a rövidnél helyezkedő Barcelona-csatárnak adott utasításokat, hogy lépjen hátrébb és figyeljen az első sorba érkező ellenfélre. Suárez viszont csak tessék-lássék lépegetett, és egyáltalán nem tűnt határozottnak, így a görög válogatott Papadopulosz éppen oda érkezett, és fejelt közelről a kapus mellett a hálóba.

Rovatok