Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo a meccs után sem tudott leállni a cirkusszal

2016. június 22., szerda 22:16

Cristiano Ronaldo megint rosszul viselte, hogy nem sikerült nyerniük az Eb-n: a magyar válogatott elleni 3-3 után a mérkőzés sajtótájékoztatóján hőzöngött.

A portugálok sztárja előre közölte, hogy nem hajlandó az újságírói kérdésekre válaszolni, csak az UEFA képviselője tehet fel neki kérdéseket, a sajtó nem. A mérkőzésen két gólt szerzett, és őt választották a meccs emberének.

Megköszönte Djorkaeffnek, hogy őt látta a legjobbnak, majd elmondta, hogy háromszor jöttek vissza, háromszor álltak kiesésre, és szerinte ez komoly dolog.

Aztán, amikor a kérdések jöttek volna, felállt, és elment. Valami olyasmit kamuzott, hogy majd az újságírók előtt megáll.

Nem állt meg.

Aláírt egy labdát, meg egy képeslapot, majd lelépett. Szélesi Zoltán másodedző mögött viharzott ki a kijelölt zónából. 

Ronaldo már az izlandiak elleni 1-1 után is hisztériázott, akkor azon rágott be, hogy az izlandiak nagyon megünnepelték az egyenlítő góljukat. 

Már a Magyarország elleni mérkőzés reggelén is ideges volt, amikor séta közben elé nyomtak egy mikrofont: kivette az újságíró kezéből, és beledobta a tóba

A portugálok háromszor ikszeltek a csoportkörben, de így is továbbjutottak, Horvátországgal kell játszaniuk a nyolcaddöntőben.

Rovatok