Index Vakbarát Hírportál

Fellaini és Szalai kibékültek, együtt partiztak Ibizán

Az Eb 26. napja

Index
2016.07.05. 11:22

Összefoglaló

Szalai és Fellaini valamint Ronaldóval indul az elődöntők előtti utolsó nap. Utóbbi még az Eb-n, az előbbiek már pihennek.
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Southampton olasz válogatott csatárát is Kínába csábítják. A hírek szerint a Sanghai Greenland heti 150 ezer fontot sem sajnálna a támadóért.

  • Ezt állította Renato Sanchesről Guy Roux, az Auxerre volt edzőlegendája egy francia tévécsatornának nyilatkozva.

    Ő azt mondja, csak 18, csakhogy a születési anyakönyvi kivonatát évekkel később állították ki, vagyis ami abban van, helytelen. Biztosíthatok mindenkit, hogy 23 vagy 24 éves

    - mondta a francia futballtréner a Dolce Sportnak az As.com szerint.

    Renato Sanches 1997. augusztus 18-án született Lisszabonban a papírjai szerint, Zöld Foki-szigeteki szülőktől. A Benficából az előző szezon végén szerződött a Bayern Münchenhez, a németek 38 millió eurót fizettek érte.

  • Visszatért Diósgyőrbe és már a csapattal együtt edzett Elek Ákos, az Eb-n szereplő magyar válogatott középpályása. „A válogatott alapembere mindössze egy hét pihenőt kért, melyet a szakmai stáb is engedélyezett, a mai naptól azonban már teljes értékű munkát végez” - írja a klub.

    Elek Portugália ellen 90, Belgium ellen 45 percet játszott.

  • Az UEFA-weboldal játékos-barométere szerint, legalábbis, de ez ténylegesen is így lehet. A francia irányító három gólt szerzett eddig, két gólpasszt adott és volt egy nagy kapufája is a Svájc elleni meccsen, igaz, ezt nem jegyzik sehol.

    Az UEFA rangsora jelenleg:

    1. Dimitri Payet
    2. Gareth Bale
    3. Kevin De Bruyne
    4. Eden Hazard
    5. Antoine Griezmann
    6. Mesut Özil

    A 3-4. helyen lévő belgák több pontot már nem szerezhetnek, mert kiestek.

  • Ahogy a magyar csapatot is több ezren fogadták hazaérkezésükkor a Hősök terén, úgy az izlandiak is megkapták a magukét. Persze jó értelemben, saccra úgy a 330 ezres ország fele lehetett ott, amikor a helyi Dzsudzsák, Gunnarsson mikrofont ragadott. Lenyűgöző, huh?!

  • Priskin Tamás a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a Videoton érdeklődéséről, amely szerinte igencsak megtisztelő. A válaszából kiderült, hogy a neve felmerült a belga Lokerennél is, de nem tudtak megegyezni a pozsonyi klubjával, a Slovannal. 

    Pillanatnyilag csak az biztos, hogy csütörtökön Európa-liga-selejtezőn fogadjuk a Partizani Tiranát.

    Az odavágó 0-0 volt, azon a meccsen Priskin nem játszott.

  • Pepének izomhúzódása van, nem is edzett tegnap, ami pont elég volt ahhoz, hogy a portugál drukkerek a szívükhöz kapjanak. Mert mi van, ha Pepe nem játszik? Hát akkor nem játszik a válogatott vezére! Igen, jól olvasták, ugyanis ezt a szerepet nem Ronaldo, hanem a védő tölti be a szövetségi kapitány szerint. Arról persze egyelőre nincs hír, hogy tényleg ne játszana.

  • Király Gábor szettje már múzeumi darab a Nyugat.hu cikke szerint. Az biztos, hogy a végvári vitézek, a huszárok és a szabadságharcosok közé odafér Király és Guzmics felszerelése is. (További segítség, Guzmics és Király is szombathelyiek.)

  • A Daily Mail állítja, a ManUnited új edzője a hozzá közel állóknak már elárulta, Paul Pogba az Eb után az ő csapatához szerződik a Juventustól, úgy 100 millió euróért. Pogbát 2012-ben engedte el az MU az olaszokhoz, és még egymillió eurót sem kért érte.

  • Az 50 éves volt Barcelona-futballista egy spanyol rádióműsorban nyilatkozott róla, kik nyerhetik idén a díjat. Három nevet jelölt meg, Cristiano Ronaldót, Antoine Griezmannt és Gareth Bale-t, akik mind a hárman elődöntősök az Eb-n, és ott voltak a május végi BL-döntőn. Ronaldo és Bale nyert a Real Madriddal, az atléticós veszített.

    "Griezmann elsöprően játszik, nagyon látványosan futballozik. Bale is esélyes lehet, de csak ha Walesszel bejut a döntőbe. Persze a végén úgyis Cristiano kapja, mert ő még jóképű is"

    - mondta a bolgár exfutballsztár.

  • Pontosabban Gólcastunkat, Sixx, Sajó, Joó Gabi és a TMK vezető fejlesztője, Bacsányi CsakazÚjpest Péter, alias Kacsa:

  • Így bátorította Ronaldo Moutinhót a tizenegyesek előtt

    Ki tudná feledni a portugálok diadalmenetét? Óh, micsoda 0-0-ák, 1-1-ek! Aztán a nagy csata a magyarok ellen, majd az évtized meccsén, a 113. percig kapura lövés nélküli meccsen, a hosszabbítás végén lőtt góllal 1-0 a horvátok ellen. És a portugálok nem álltak meg: a lengyelek ellen tizenegyesek döntöttek. Moutinho is lőtt, és bár nem volt teljesen egyértelmű, szükség volt Ronaldo bátorítására is, de meglett.

  • Megbeszélve, üzeni Szalai a magyar szurkolóknak. Fellainivel sikerült lefotózkodniuk. A magyar-belga meccsen Fellaini elég csúnyán beleszállt Szalaiba, a felkorbácsolt indulatoknak aztán az sem tett jót, hogy még be is mutatott a magyarnak, jelezve, mennyi az eredmény. Tahóságból jeles, most azonban megmutatták, mégiscsak sportemberek.

Rovatok