Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo fantasztikus beszédet tartott a félidőben

2016. július 11., hétfő 10:44

Cristiano Ronaldo a sérülése után rengeteget segített a csapatának a franciák ellen hosszabbításban megnyert Eb-döntő alatt, a szövetségi kapitány Fernando Santos a győzelem után beszélt arról, hogy sztárjuk az öltözőben is nagyon hasznos munkát végzett. 

A védő Cedric Soares a részleteket is megosztotta. Azt mondta, szinte mindenkit sokkolt, hogy a 25. percben le kellett cserélni a legjobb játékosukat, de aztán a félidőben felrázta őket.

A félidőben Cristiano fantasztikus dolgokat mondott. Önbizalmat adott nekünk, és azt mondta, biztosan meg fogjuk nyerni a mérkőzést, össze kell fognunk és együtt kell harcolnunk. Hihetetlen volt, az egész csapat hangulatba jött. Megmutattuk, hogy egy emberként mennyivel erősebbek vagyunk.

- emlékezett vissza a portugál játékos. Elmondta, hogy Ronaldo egyáltalán nem volt letörve, miután el kellett hagynia a pályát, mindenkihez volt egy-két motiváló szava, és ennek megvolt az eredménye pályán.

Ronaldo a portugálok hosszabbításban lőtt vezető gólja után előlépett segédedzővé, a vonal mellett állva kiabált a társaknak, hajszolta őket. 

Rovatok