Index Vakbarát Hírportál

Kubatov egész pályás letámadást indít

2017. január 2., hétfő 08:14

A Ferencváros fideszes elnöke, Kubatov Gábor a klub hivatalos honlapján beszélt a terveiről, hogy milyen klubot szeretne.

Gyorsan összefoglalva: Európa legmodernebbjét.

A nem kis vállalásra önmagának és stábjának három évet adott, és a 2020-as céldátumot jelölte meg.

Ennek része a Fradiváros projekt, mondta, szerinte nonszensz, hogy a női kézisek nem játszhatnak Budapesten a Bajnokok Ligájában.

Úgyhogy kapnának egy csarnokot.

Megújul a birkózás, az ökölvívás, a hoki, valamennyi szakosztály. Az Építők vívórészlege betagozódik a Fradiba.

A futballról részletesen beszélt, hiszen Orosz Pál vezérigazgató lemondott az NB I.-es bizottság vezetéséről. Tette ezt annak érdekében, hogy reformokat dolgozhasson ki.

Orosz is szólt néhány keresetlen szót, például Kassai Viktor játékvezetőről. Ugyan pontosan tudják, hogy lehetetlent kérnek, amikor felvetik, de azért továbbra sem szeretnék, ha a jövőben a legjobb magyar vezetne nekik.

Kubatov is továbbvitte ezt a szálat, szerinte nem jogos, hogy ők kettő, míg az ellenfeleik kilenc tizenegyest kaptak az eddigi szezonban. Ennek megvan az oka szerinte. Az elnök a játékvezetésben és különböző bizottságokban átláthatóságot szeretne.

Szükséges, hogy

Amikor a futballisták fizetéséről kellett volna információkat adni, akkor Kubatov nem volt ilyen lendületben, mert legutóbb – még 10 klubbal egyetértésben - üzleti titoknak minősítette a béreket.

Mindenesetre ilyen csodás jegyzőkönyvek lennének nyilvánosak, mint ez itt.

Rovatok