Index Vakbarát Hírportál

Érti valaki, miről beszél Doll? És hogy mit akar Kubatov?

2017. május 20., szombat 14:07

A bajnoki címvédő Ferencváros a harmadik helynél előrébb már nem végezhet az idei bajnokságban, viszont május utolsó napján harmadszor lehet sorrendben kupagyőztes.

Thomas Doll elismerte, hogy nem lett volna reális az arany idén, és az M4-nek nagy őszinteségében olyat mondott a jövőről, amit nem könnyű értelmezni.

„Beszélgettünk már az elnök úrral az új igazolásokról, nem tudunk nagy lépéseket tenni, hiszen nem egyszerű remek játékost találni megfizethető áron. Szükség van szerencsére, hogy jó kézzel nyúljunk bele az átigazolási kalapba.”

Ezek után minimum vicces, amikor a nyáron Orosz Pál arról beszélt, 100 játékost figyelnek egyszerre. Trinks vagy Hüsing semmi egyedit nem nyújtott, de ha alaposan figyelték őket, ez nem is meglepő. Igaz Doll már szezon közben elővezette, megkapták büntetésüket némelyik korábbi átigazolásért.

Az pedig izgalmas kérdés, miután minimum 6 millió euróért adtak el játékost az előző két szezonban, miért nem tudnak jelentősen erősíteni? Hiszen Gera és Hajnal már nem lesz fiatalabb, de Böde sem.

Nagy Ádám és Dominik mellett, Somalia és Mateos, Besic vagy Ramirez is sok pénzt hozott, bár nem mindegyik transzfernél lehet pontosan tudni az összeget. 

Pláne azért sem érthető, miről beszél Doll, mert olyan pozitív diszkriminációt, mint a futball, nem igazán élvez más semmi itthon. Igaz előfordulhat, hogy Priskin azért nem megy a Fradiba, mert a hamarosan feljutó Felcsút jobb ajánlatot tesz neki.

Rovatok