Index Vakbarát Hírportál

700 ezer euróért vitte el a Slovan Holman Dávidot a Debrecentől

2017. augusztus 15., kedd 22:53

Mind a DVSC, mind a Slovan Bratislava hivatalosan is megerősítette, hogy Holman Dávid a pozsonyi csapat játékosa lett. A két klub kedden megegyezett egymással, a játékos pedig a szlovák fővárosba utazott, ahol már alá is írta szerződését.

A Slovan Bratislava honlapjának tájékoztatása szerint Holman 4 évre írt alá, klubja pedig 700 ezer eurót, azaz valamivel több mint 210 millió forintot fizetett a játékosért. A 24 éves középpályás a 27-es mezt kapta, és akár már szombaton pályára léphet új csapatában, a Spartak Trnava elleni bajnokin.

"Értékes labdarúgót szereztünk, Dávid kreatív és intelligens, átlátja a játékot. Azt várjuk tőle, hogy szervezze a támadásainkat. Fél éve figyeltük, már korábban szerettük volna megszerezni, de csak most sikerült megállapodnunk a klubjával" - nyilatkozta új játékosáról a klub elnöke, Ivan Kmotrik.

A játékost a klub vezetői korábban rendre a csapat megtartandó értékének nevezték, így eladása elég egyértelműen jelzi, hogy tényleg komoly gondok vannak a Debrecen gazdálkodásával, illetve anyagi helyzetével.

(via NSO)

Rovatok