Index Vakbarát Hírportál

Hiába mentek oda Dzsudzsákék, a tábor elhajtotta őket

2017. október 11., szerda 13:25

Mondhatni nem volt békés a hangulat a kedd esti Magyarország-Feröer vb-selejtező után: Böde Dániel góljával ugyan nyert a csapat 1-0-ra, de annyira pocsék volt a játék, hogy a szurkolók az első fél óra után Bernd Storck és az MLSZ ellen tüntettek, többször szólt a kurva gyenge-rigmus 

A lefújás után a magyar válogatott azért oda akart menni a kapu mögötti táborhoz, hogy megköszönjék, hogy kijöttek. Vagy legalábbis a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs próbálta győzködni a csapattársakat, hogy sétáljanak oda, de sok köszönet nem volt benne, ahogy azt a videón is látni lehet. 

Néhányan tapsoltak, de többen fütyültek vagy ingerülten mutogattak, kicsit hasonló volt az egész ahhoz mint, ami az Andorra elleni idegenbeli vereség után történt. Akkor a mezt is levetették Dzsudzsákékkal.

Most a himnuszt sem énekelték el a csapatnak, megvárták, míg mindenki bemegy az öltözőbe. A levonuló feröeri futballistákat viszont megtapsolták. 

A kapu mögötti tábor egyébként a mérkőzés első tíz percében csöndesen tüntetett, majd Bernd Storck menesztését követelték, és Dárdai Pál nevét skandálták. A szövetségi kapitány annyit mondott a szurkolói reakciókról a meccs után, hogy ő ilyet még nem élt át. 

A magyar válogatott a harmadik helyen végzett csoportjában, 10 meccsen 13 pontot szerzett. 

Rovatok