Index Vakbarát Hírportál

Mourinho és Pogba: valami nagyon megtört

2018. szeptember 26., szerda 19:02

Nem lehet többé csapatkapitány a Manchester Unitedben José Mourinhónál Paul Pogba, a klub legdrágább és legjobbnak tartott futballistája, közölte az edző, miután a másodosztályú Derby County kiverte őket a Ligakupából kedd este.

Pogba a meccsen nem követett el semmit, annyira nem, hogy nem is játszott, mert Mourinho még a kispadra sem jelölte. A bűne, hogy a hétvégi hazai bajnoki ikszük után nyilvánosan kritizálta a menedzsert. Illetve a játékot, amivel a mester pályára küldi őket: nem elég támadó, otthon sokkal több kéne, azt sugallta, emiatt lett csak 1-1.

Nem csoda, hogy a SkySports szerdán kitett egy kamerát a United carringtoni edzőközpontjánál, és mint kiderült, megérte, ugyanis a következőket rögzítették:

Hang nincs, de Pogba arca többet mond ezer szónál. Amint látjuk, ő pozitív hangulatban érkezett edzeni, kezet fogott Michael Carrickel, Mourinho első számú segítőjével, akivel fél éve még együtt játszott, köszönt a többieknek is, aztán Mourinho mondott neki valamit.

Pogba ábrázata alapján megjegyzést tett, ami nagyon nem tetszett a 100 millió eurós középpályásnak. Pogba visszaszólt, majd az elsétáló Mourinho után ment, és odavetett neki valamit, de olyan szemekkel, hogy azt nem kívánjuk senkinek.

Pogba and Mourinho tense exchange at Manchester United training 26/09/2018

A vita aztán tartott még vagy egy percig, végül persze elült. A vihar a ManUnitednél viszont csak most kezdődik, igaz már nyáron sem volt rendben valami, amikor kiszivárgott, hogy Pogba célba vette a Barcelonát.

A szál elhalt, viszont kedden Olaszországban arról cikkezett a torinói Tuttosport, hogy Pogba a Juventusba akar visszatérni, míg szerdán a The Sun azt írta, már januárban a Barcába menne a világbajnok.

Rovatok