Index Vakbarát Hírportál

Sarri: Kepa igazi férfi

2019. március 4., hétfő 16:28

Úgy néz ki, minden rendbe jött Maurizio Sarri Chelsea-edző és a klub első számú kapusa, Kepa között. A Manchester City ellen elveszített Ligakupa-döntőben renitens spanyol vasárnap visszatért a Chelsea kezdőjébe, Sarri pedig még meg is dicsérte.

Igazi férfi. Az elmúlt héten nagyon jó volt a magatartása és a reakciója is. Nagy hibát követett el, megfizetett érte, ezzel az ügy le van zárva

– mondta a 60 éves olasz tréner.

A sérültnek tűnő Kepát a Ligakupa-döntőt eldöntő büntetőpárbaj előtt akarta lecserélni Sarri. A cserekapus büntető-specialista Willy Caballero már ott várt a partvonal mellett, de Kepa nem akarta elhagyni a pályát, hiába kérték erre többen is a csapatból.

Az olasz edző ettől dührohamot kapott, a 11-esek előtt Antonio Rüdigernek kellett őt lefognia, hogy ne menjen neki Kepának. Ennek ellenére a kapus maradt a gyepen, egy büntetőt meg is fogott, de így is kikapott a Chelsea.

Az eset óriási sajtóvisszhangot keltett, Kepa pedig búcsút mondhatott egy heti fizetésének, illetve kénytelen volt a padon végignézni a múlt heti Tottenham elleni londoni rangadót, amit nélküle, Caballeróval a kapuban is megnyertek. (MTI/Index)

Rovatok