Index Vakbarát Hírportál

Messi: Ronaldónak mágikus estéje volt

2019. március 14., csütörtök 08:53

Lionel Messi szerdán két góllal és két gólpasszal segítette a Barcelonát a Lyon elleni 5-1-es győzelemhez, de a meccs után Cristiano Ronaldo keddi mesterhármasára is kitért.

„Amit Cristiano Ronaldo és a Juventus csinált, az elég megkapó volt. Azt hittem, hogy keményebb lesz az Alético Madrid. Ronaldónak mágikus estéje volt a három góljával" – idézte Messit a Marca.

A következő körben akár össze is kerülhet a Juventus és a Barcelona, de Messi nem foglakozott ezzel. „Mindegyik ellenfél elég nehéz. Például az Ajax is megmutatta, hogy egy fiatalokból álló csodálatos csapat, amelyik többé már senkitől sem fél. Nehéz lesz, akárkivel is nézünk szemben. Kemény párharcra kell készülnünk."

A Barcelona 5-1-es győzelméről is adott egy gyorsértékelést. „A győzelemért mentünk a kezdéstől, és elég jól járattuk a labdát. Egy kicsit szenvedtünk 2-1 után, nehéz helyzetbe kerültünk a rögzített helyzeteknél. Szerencsére elmentünk 3-1-re, és utána megnyugodtunk. 3-1 után több területünk lett, és a kontrákkal gyorsan ki tudtunk jönni."

Rovatok