Index Vakbarát Hírportál

Solskjaer megtalálta Pogba utódját

2019. július 25., csütörtök 08:45

Egyre inkább kiáll a rúdja a Manchester Unitedtől Paul Pogbának, aki a Real Madridba akar menni, a futballista még játszik klubja felkészülési meccsein, de többször elmondta, új kihívásra vágyik. Sőt, az olasz és az angol sajtó egybehangzóan állítja, Manchesterben már meg is találták az utódját, aki a szerb Sergej Milinkovic-Savic lesz.

A Lazio középpályásáról korábban már írtunk, de az előző szezonja nem sikerült jól. A United-edző, Ole-Gunnar Solskjaer ennek ellenére hisz benne, és 80 millió eurót sem sajnál érte. Úgy tudni, a Lazio-elnök szerdán bólintott rá az üzletre, így az átigazolás célegyenesbe fordul.

Az olasz La Repubblica szerint  öt évre fog aláírni, és a 80 millió csak alapösszeg, mindenféle bónuszokkal egészül ki, ha a játékos vagy a United jól teljesít a következő években.

Milinkovic-Savic 24 éves, 191 centi magas, 12-szeres szerb válogatott. A Lazióban 163 meccsen 31 gólt szerzett négy szezon alatt. Igen hasonló a stílusa Pogbáéhoz, talán jobban is védekezik, és a kapu előtt sem jön zavarba.

Rovatok