Index Vakbarát Hírportál

Koronavírusos lett Paulo Dybala, a Juventus focistája

2020. március 21., szombat 19:55

Pozitív lett a koronavírus tesztje Paulo Dybalának és barátnőjének, a hírt az argentin labdarúgó osztotta meg szombat este  Twitter oldalán . A Juventus 26 éves csatárja azt írja, mindketten jól vannak, nincsenek tüneteik.

Korábban már Dybala két csapattársának is pozitív lett a tesztje. Március 11-én jelentette be a Juventus, hogy elkapta a koronavírust Daniele Rugani, ami után a klub összes játékosa és mintegy 100 alkalmazottja kéthetes karanténba vonult. Néhány nap múlva aztán kiderült, hogy a csapat francia világbajnoka, Blaise Matuidi is megfertőződött.

Az olasz sajtóban viszont olyan hírek jelentek meg, hogy a csapat három sztárja, Gonzalo Higuain, Sami Khedira és Miralem Pjanic elhagyta a karantént, és hazautazott Argentínába, Németországba, illetve Boszniába.

Frissítés: Az AC Milan bejelentette, hogy legendája, a mostani technikai vezető, Paolo Maldni és fia, Daniel is koronavírusosak. A két Maldini már két hete izolációban volt, de egy pénteki teszt mindkettejüknél kimutatta a vírus jelenlétét. Mindketten jól vannak, és az orvosi protokoll szerint addig karanténban maradnak, míg fertőzhetnek. Daniel az U19-es csapat tagja, de a felnőttekkel is edzett mostanában.

 (Borítókép: Paulo Dybala. Fotó: Alberto Pizzoli / AFP)

Rovatok