Index Vakbarát Hírportál

Az MTK-val edz Dzsudzsák Balázs, de nem igazol oda

2020. augusztus 4., kedd 15:14

Keddtől az MTK Budapest edzéseit látogatja Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya, jelentette be a budapesti klub a honlapján. A 33 éves szélsőnek jelenleg nincs csapata.

Balázzsal régóta jó kapcsolatban vagyunk, így amikor megkeresett azzal, hogy szeretne nálunk edzeni, és formában tartani magát, természetesen örömmel fogadtuk. A találgatásokat megelőzve szeretném elmondani, hogy Balázs nem lesz az MTK játékosa

- mondta Polyák Balázs sportigazgató. Dzsudzsák mellett egy másik magyar válogatott játékos, Bese Barnabás is a csapattal készül.

A 108-szoros válogatott Dzsudzsák négy évig futballozott az Egyesült Arab Emírségekben. Az  al-Vahda és az Ittihad Kalba játékosa is volt, tavaly télen került az Al-Ainhoz. Nyáron lejárt a szerződése a klubnál, de nem hosszabbítottak vele, így szabadon igazolhatóvá vált.  Összeboronálták már nevelőegyesületével, az NB II.-es Debrecennel is, de végül nem lett semmi az üzletből, azt pedig a Zalaegerszeg cáfolta, hogy hozzájuk igazolna. 

Dzsudzsák május elején a magyar külügyminisztérium segítségével tért vissza Magyarországra, akkor derült ki, hogy rendelkezik diplomata-útlevéllel. Ezt a minisztérium később azzal magyarázta, hogy a válogatott csapatkapitányaként méltó rá. 

 

Rovatok