Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor Dzsudzsák Balázzsal szurkol a VIP-páholyban

2021. június 15., kedd 18:41

Nagyon készült a miniszterelnök a magyar–portugál Eb-mérkőzésre, ugyanis Facebook-oldalán két bejegyzést is megosztott este hat óra előtt. Először George Ezra és Lotfi Begi közös slágerét, amely a Budapest címet kapta, majd nagyjából hat óra körül megosztott egy fotót is, amelyen Dzsudzsák Balázzsal pózol, pontosabban szelfizik a Puskás Arénában. 

A magyar labdarúgó-válogatott kedden Portugália ellen kezdte meg szereplését az Európa-bajnokságon. Az öt évvel ezelőtti kontinenstornán emlékezetes döntetlent vívtak a címvédővel. 

Dzsudzsák Balázs, a labdarúgó NB II-ben szereplő Debrecen játékosa egyébként a Magyar Nemzetnek adott interjújában arról beszélt, érzése szerint tudna még segíteni a magyar válogatottnak. A 34 éves szélső hozzátette, természetesen akkor is vállalná a szereplést a nemzeti csapatban, ha csak a kispadon kapna helyet. 

A meccset a helyszínen nézi Karácsony Gergely budapesti főpolgármester is, ő a halandó közönség padsoraiban ül Kerpel-Fronius Gábor alpolgármester és Kukorelly Endre író társaságában.

Kint van a Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András is.

Rovatok