Index Vakbarát Hírportál

Robert Lewandowski Barcelonába igazol? Megszólalt a Bayern vezérigazgatója

2022. április 13., szerda 14:21

Az utóbbi napokban újra hallhatók azok a pletykák, miszerint Robert Lewandowski, a Bayern München támadója szerződése lejárta után Spanyolországba teszi át székhelyét, és a Barcelona csapatához igazol. 

A Sport.tvp.pl saját forrására hivatkozva arról számolt be, hogy a lengyel csatár megegyezett a Barcelonával, és erről tájékoztatta is már a Bayern vezetését.

A 33 éves futballista szerződése 2023 nyarán jár le a münchenieknél, akik viszont vonakodtak tárgyalást kezdeményezni vele az új egyezségéről, amit Lewandowski csalódottan vett tudomásul, és a távozás mellett döntött.

Erre a hírre reagált szerdán Olivier Kahn, a bajorok legendás kapusa, aki jelenleg a klub vezérigazgatói pozícióját tölti be. 

Kétség nem fér hozzá, hogy jövőre is a mi játékosunk lesz

– jelentette ki Kahn. 

A korábbi hálóőr hozzátette, hogy nem vették fel a kapcsolatot a Barcelonával, és megkeresés sem érkezett a katalán klub felől. 

Fabrizio Romano sportújságíró információi szerint a Barcelona már felvette a kapcsolatot Lewandowski ügynökével. A lengyel támadó értesülések alapján legalább hároméves szerződéshosszabbítást szeretne klubjától.

A Bayern München kedd este hatalmas meglepetésre hazai pályán esett ki a Villarreal ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok