Index Vakbarát Hírportál

Robbie Williams privát bulit csapott az angol válogatottnak a sorsdöntő meccs előtt

2022. december 8., csütörtök 21:27

Privát koncertet adott Katarban a Franciaország ellen készülő angol válogatottnak Robbie Williams. A brit popsztárok fellépése az angoloknál kezd egyfajta szokássá válni, ugyanis tavaly az Európa-bajnokságon Ed Sheeran lepte meg a futballistákat egy rögtönzött műsorral.

A katari világbajnokság kapcsán ugyan rendkívül sok körülményre mondható az, hogy nem olyan, mint bármely korábbi tornán, arra azonban előzetesen talán senki sem gondolt volna, hogy az Anglia–Franciaország-negyeddöntő előtt az angol válogatott korántsem hétköznapi módot választ a felkészülésre. 

Az edzésmódszerek csapatonként természetesen eltérők, az angolok esetében a felkészülés ebben az esetben azonban nem csak a pályán vagy az edzőteremben történt, ugyanis

az angol együttes játékosai katarban privát koncertet kaptak Robbie Williamstől, hogy mentálisan felszabadulva tudjanak minél jobban teljesíteni a Kylian Mbappéval felálló franciák ellen szombaton. 

A brit popsztár tegnap este lepte meg egy rögtönzött fellépéssel Gareth Southgate együttesét, amelyet több bírálat is ért, ugyanis korábban Williams is kritizálta Katart a melegek jogainak sérülése és a vendégmunkások munkakörülményei miatt, ennek ellenére az énekes mégis Katarba utazott, hogy támogassa hazája válogatottját – írja a The Sun

Nem először buliznak fontos meccs előtt 

A koncert ugyan meglepően furcsán hangzik egy ilyen sorsdöntő, rendkívül keménynek ígérkező találkozó előtt, azonban az angol labdarúgó-válogatottat nem első alkalommal lepi meg világhírű előadó nagy tornán. 

Tavaly, a 2020-ról a koronavírus miatt 2021-re halasztott Európa-bajnokságon Ed Sheeran muzsikált az angol együttes tagjainak a Németország elleni, nyolcaddöntős találkozó előtt, a fellépés pedig láthatóan annyira feltüzelte az angolokat, hogy egészen a döntőig meneteltek akkor. 

Idén talán Robbie Williams műsora is a világbajnoki döntőbe juttathatja az angolokat? 

Ne maradjon le semmiről, böngéssze az Index világbajnoki mellékletét! Ide kattintva elérheti összes cikkünket, a menetrendet, a csoportállásokat, a kereteket, a helyszíneket és még sok minden mást.

(Borítókép: Robbie Williams Németországban 2011. február 12-én. Fotó: Marco Prosch / Getty Images)

Rovatok