Index Vakbarát Hírportál

Szon Hung Min csapattársát szerződtetheti a Fradi

2023. január 13., péntek 22:02

A Fradi szurkolói oldalán arról írnak, hogy több nagy múltú klub mellett a magyar bajnok is versenyben van a dél-koreai Cso Ku Szung kegyeiért. Információik szerint a magyar bajnok ajánlattétele még várat magára.

Az Üllői út 129., a Ferencváros szurkolói blogja egyik bejegyzésében arról írt, hogy a dél-koreaiak vb-hőséért, a Ghána ellen duplázó Cso Ku Szungért olyan klubok vannak versenyben, mint a Mainz és a Celtic, akik már ajánlatot is tettek érte (előbbi 2,5 millió eurót, utóbbi pedig 3 millió eurót kínálna a Jeonbuk Hyundai 24 éves labdarúgójáért).

Van azonban még két érdeklődő, akiknek az ajánlataira várnak. Ezeket a játékos ügynöke nem, de az őt kérdező újságíró megnevezte: 

szerinte ugyanis a Galatasarayról és a Ferencvárosról van szó. 

A skót sajtó szerint a Rangers is beszállt a versenybe, az amerikai média szerint pedig az MLS-es Minnesota United 5 millió dolláros ajánlatot tett a koreai válogatott csatáráért – írja a szurkolói oldal.

A Ferencváros nagyszerű őszi teljesítményének köszönhetően megnyerte Európa-liga-csoportját, aminek értelmében az egyenes kieséses szakasz első körét kihagyja a magyar bajnok,  és automatikusan a legjobb 16 között van

Rovatok