Index Vakbarát Hírportál

Egyre nagyobb a balhé az MU sztárja körül, már csapata ebédlőjébe sem teheti be a lábát

2023. szeptember 26., kedd 11:15

Az angol labdarúgó-élvonalban – és Bajnokok Ligája-csoportkörben – szereplő Manchester United korábban eltávolította keretéből Jadon Sanchót, az angol válogatott támadóját, mondván, a vezetőedző, Erik ten Hag nem volt megelégedve edzésmunkájával. A helyzet azóta változatlan, Sancho nem tagja a United keretének, sőt a legújabb fejlemények szerint már csapata egyik létesítményét sem látogathatja, beleértve az ebédlőt is.

Mint arról korábban beszámoltunk, már megint áll a bál a Manchester United háza táján, a vörös ördögök szurkolói a finoman szólva sem biztató szezonrajton túl egyik sztárjátékosuk, Jadon Sancho miatt is aggódhatnak, mivel Erik ten Hag utasítására kikerült a keretből. A holland szakember elmondása szerint nem volt elégedett angol játékosa edzésteljesítményével, ezért jutott e döntésre. 

Sacho sem hagyta annyiban a dolgot, a közösségi médiában adott ki az eset után egy közleményt – amit azóta már törölt –, és leszögezte: Erik ten Hag hazudott, és bűnbakot szeretne belőle csinálni a United rossz szereplése miatt. Mi tagadás, az angol sztárcsapat pocsékul kezdte a szezont, több súlyos vereséget szenvedett az élvonalban, míg a Bajnokok Ligája csoportkörében is beleszaladt egy kiadós pofonba a Bayern München ellen

Ahelyett, hogy az elmúlt időszakban rendeződött volna a viszony vezetőedző és játékosa között, úgy hírlik a brit médiában, egyre rosszabb a helyzet. A talkSport arról számolt be, hogy Sancho nem látogathatja az első csapat létesítményeit, ez alól pedig 

még a csapat ebédlője sem kivétel, tehát oda sem teheti be a lábát.

A Sky Sports azt közölte, hogy nem lesz érdemi változás az ügyben, amíg Sancho bocsánatot nem kér Ten Hagtól, de erre az angol válogatott támadó korántsem nyitott. A jelenleg a klub akadémiáján, a fiatalokkal készülő támadót a hírek szerint Marcus Rashford, a csapat másik sztárja is sürgette, hogy kérjen bocsánatot, de egyelőre nem hajlandó arra, hogy levetkőzze büszkeségét. 

Inkább például elutazott a napokban New Yorkba, ahol az NBA-sztár John Wall születésnapi buliján vendégeskedett. 

Rovatok