Index Vakbarát Hírportál

Péntektől lehet jegyet venni a mérkőzésre, ahol kiharcolhatja Eb-részvételét a válogatott

2023. szeptember 26., kedd 09:21

Pénteken kezdik árulni a jegyeket a magyar labdarúgó-válogatott litvániai Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint pénteken 10 órától lehet megvásárolni a névre szóló belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, míg a névátírásra október 14-én 23 óráig lesz lehetőség. Mint ismert, a Szerbia elleni, hazai találkozóra pillanatok alatt elfogytak a belépők.

A vásárláshoz nem szükséges Szurkolói Klub-tagság, csupán a személyes adatokat kell megadni. A jegyek ára egységesen 6000 forint lesz, és a magyar szövetség várhatóan mintegy 1400 darab belépőt kap” – olvasható a szövetség tájékoztatásában, amelyből kiderült, a szurkolók az eddigiektől eltérően nem vouchert, hanem hivatalos belépőt vásárolnak, így azzal tudnak majd belépni a stadionba.

A csoportjában négy mérkőzés után tíz pontjával élen álló nemzeti együttes október 17-én lép pályára az ötösben nyeretlenül sereghajtó Litvánia vendégeként a kaunasi Dariaus ir Giréno Stadionban. Három nappal korábban a magyarok telt ház előtt fogadják a rosszabb gólkülönbségükkel második szerbeket a Puskás Arénában. 

Amennyiben Marco Rossi csapata legyőzi Szerbiát, úgy Kaunasban esetleges sikerével bebiztosíthatja a jövő nyári, Európa-bajnoki részvételt.

Szintén jegyértékesítéssel kapcsolatos hír, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség felveszi a harcot a jegyüzérekkel, mivel többen nyerészkedni próbálnak a belépőkkel a magyar válogatott hazai mérkőzéseire. Erről bővebben alább olvashat. 

Rovatok