Index Vakbarát Hírportál

A Real Madrid is bejelentkezett a megsértett gólkirályért

2023. szeptember 28., csütörtök 15:07

Megmozdult a futballvilág Victor Osimhen és a Napoli szappanoperáját látva – angol lapértesülés szerint már a Real Madrid is bejelentkezett a kérők közé.

Mint beszámoltunk róla, az elmúlt hónapokban egyre feszültebbé váló kapcsolat a napokban mérgesedett el igazán, amikor az olasz bajnok a közösségi felületein gúnyolódott gólkirályával, ami után a játékos ügynöke a pereskedés lehetőségét is felvetette.

A Bologna elleni büntető kifigurázása után a nigériai támadó törölte saját felületéről a Napolival kapcsolatos feltöltések zömét, ehhez képest az esti bajnokin azért szóhoz jutott, sőt, gólt is szerzett.

Már korábban is voltak nézeteltérések az új edző, Rudi Garcia és a játékosok között, ami miatt a nyáron még mozdíthatatlannak tűnő csatár helyzete rögvest képlékennyé vált, és az sem kizárt, hogy januárban klubváltásra kerül sor.

A szaúdi tehetős klubok vezetik az Osimhenért folytatott versenyfutást a hírek szerint, de a Chelsea és a Real Madrid is csatlakozott hozzájuk, mindkét európai nagycsapat kétségbeesetten próbálja megtalálni a következő befejező csatárát.

Rovatok