Index Vakbarát Hírportál

Elképesztő dologra panaszkodnak a Manchester United játékosai

2023. november 1., szerda 11:38

Zajlik az élet az angol labdarúgó-élvonalban (Premier League) szereplő Manchester United háza táján, mivel a csapat finoman szólva is hullámzó teljesítményt nyújt, rengeteg kritika éri játékát, játékosai pedig igen érdekes dologra panaszkodnak. Elmondásuk szerint túl kicsi számukra a hivatalos felszerelés, a hozzá tartozó zoknikat a szezon második mérkőzése óta nem viselik.

A Manchester United múlt hétvégén egyértelmű, háromgólos vereséget szenvedett hazai pályán városi riválisától, a Citytől, így továbbra is hullámzó teljesítményt nyújt a szezonban, a bajnoki tabella nyolcadik helyén áll. Sőt, a kellemetlen ügyek sem kerülik el Erik ten Hag csapatát, nemrégiben Alejandro Garnacho került bajba, mert a közösségi médiában posztolt bejegyzésében két gorilla emojival jellemezte csapattársát, a kameruni André Onanát. 

Ezek után következett az újabb érdekes fejlemény, angol portálok arról számoltak be, hogy igen érdekes dologra panaszkodott a United több játékosa is. Mint írják, többek között az előbb említett – a nyáron több mint 50 millió euróért szerződtetett – Onana azt kifogásolta, hogy az Adidas által gyártott hivatalos meccsfelszerelés mérete túl szűk számára, sőt társaival együtt a hivatalos zoknit a szezon második mérkőzése óta nem viselik, mert annak mérete nem ideális, így viselése kényelmetlen.

Hozzáteszik, hogy Onana nemcsak a zokni méretét kifogásolja, hanem a számára gyártott kapusmezt is, ennek megfelelően pedig már egy ideje nem a hivatalos, mérkőzésre készült mezt viseli a pályán, hanem annak replika változatát. A problémát jelezték az Adidas felé, a sportszergyártó pedig már dolgozik a probléma elhárításán.

Azon viszont meglepődnénk, hogyha a szűkös meccsfelszerelések miatt teljesítene ilyen rosszul Erik ten Hag csapata.

Rovatok