Index Vakbarát Hírportál

Illusztris társaságba került a magyar labdarúgó-válogatott tehetsége

2023. december 11., hétfő 14:25

A magyar labdarúgó-válogatott balhátvédje, Kerkez Milos bekerült a BBC heti álomcsapatába, miután a Bournemouth 3–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet az Old Traffordon az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában.

Garth Crooks szakíró szerint a 20 éves Kerkez Milos „megtestesítette az elszántságot és az újonnan megtalált hitet, amely jelenleg a Bournemouth-játékosok ereiben folyik”. A Bournemouth csapatából összesen négy játékos került be a mostani álomcsapatba.

Bernardo Silva (Manchester City), Mohamed Szalah (Liverpool) és Szon Hung Min (Tottenham) – csak néhány név azok közül, akik szintén bekerültek a Garth Crooks által legjobbnak vélt csapatba a most hétvégén nyújtott teljesítmények alapján.

Mint arról korábban írtunk, Kerkez Milos hétvégén ellopta a show-t a Liverpoolban futballozó Szoboszlai Dominik elől. Alább mutatjuk Kerkez kimagasló osztályzatait.

90min.com: 8. Könnyűszerrel leradírozta a pályáról Antonyt. Gondolkodás nélkül bedobta a testét, ha kellett, halált megvető bátorsággal óvta meg kapujukat a góltól.

Onefootball.com: 8.

Eurosport.com: 8.

Eplindex.com: 8.

NBCsports.com: 7.

Sofascore.com: 7,4

Rovatok