Index Vakbarát Hírportál

Patinás klub vinné a magyar fociválogatott szélsőjét

2024. január 10., szerda 11:49

Külföldi sajtóhírek szerint a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla szeretné kivásárolni németországi szerződéséből Sallai Rolandot, ám a Freiburg nem hajlik a magyar válogatott játékos eladására.

A német Sky Sports újságírója, Dennis Bayer írt arról, hogy Sallai Rolandért bejelentkezett az Európa-liga-címvédő Sevilla – amely idén nagyon gyengén szerepel a bajnokságban, ráadásul tavaly év végén az európai kupaporondtól is elköszönt erre a tavaszra.

Az szinte biztos, hogy jövőre nem szerepelhet a BL-ben a csapat, így várhatóan nem lesz annyira vonzó opció a játékosok körében az átigazolási piacon, mint az elmúlt években.

A Sevilla képviselői állítólag Németországba utaztak egy találkozóra a Freiburg embereivel, ahol elutasító választ kaptak, a németek ugyanis jelezték, hogy nem kívánják értékesíteni a magyar válogatott támadóját, írja az Eurosport.

A spanyolok állítólag előbb kölcsönvennék a magyar válogatott futballistát, majd fél év után életbe lépne a kötelező vételi opció.

A Freiburg azért is ragaszkodik Sallaihoz, mert posztriválisa, Ristu Doan elutazott az Ázsia-kupára, így januárban egyetlen klubmeccsen sem lép pályára.

Sallai a remek játékával is kiérdemelte a vezetőség bizalmát, őszi sérülése ellenére öt gólt és két gólpasszt tett be a közösbe 18 mérkőzésen, nemrég pedig a Frankfurtot intézte el remek gólokkal.

Rovatok