Index Vakbarát Hírportál

Az angolok már tudni vélik, pontosan mikor játszhat újra Szoboszlai Dominik

2024. január 14., vasárnap 14:44

A Liverpool Echo értesülése szerint január 24-én, a Fulham elleni Ligakupa-visszavágón léphet újra pályára a Liverpool mezében a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik.

Szoboszlai visszatérésére óriási szüksége van Jürgen Kloppnak, hiszen a Liverpool versenyben van a bajnoki címért az angol élvonalban (Premier League), de nincs könnyű helyzetben a német menedzser, ugyanis a fél csapat sérült, illetve nem hadra fogható.

Mohamed Szalah az Afrikai Nemzetek Kupáján, Vataru Endo az Ázsia-kupán érdekelt, Thiago Alcantara és Sztefan Bajcsetics pedig legfeljebb februárban játszhat újra. Rajtuk kívül Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Andy Robertson és Kosztasz Cimikasz sem egészséges.

A magyar válogatott 23 éves csapatkapitánya január elsején, közvetlenül a lecserélése előtt sérült meg a Newcastle United ellen 4–2-re megnyert bajnoki mérkőzésen. A liverpooli kiadvány szerint Dominik a Fulham ellen játszhat újra a Ligakupában. A elődöntő első mérkőzésén a Pool nyert 2–1 arányban.

Az év sportolója pár napja az M4 Sport kamerája előtt azt mondta, hogy egyre jobban érzi magát, és hamarosan visszatér a pályára.

Kezdek jobban lenni, az év első mérkőzése nem úgy sikerült, ahogy terveztem, de nem kell sok idő, és visszatérek. Nem vagyok annyira idős, hogy túl sok év legyen a hátam mögött, de kimondhatjuk, hogy 2023 volt az eddigi legsikeresebb évem

– tette hozzá a Liverpool középpályása.

Rovatok