Index Vakbarát Hírportál

Zajlanak a tárgyalások, hamarosan távozhat a Fraditól a magyar válogatott futballista

2024. január 16., kedd 12:07

A Ferencváros labdarúgócsapata Spanyolországban készül fel a tavaszi idényre, Dejan Sztankovics vezetőedző és stábja 35 játékost vitt magával külföldre. Az utazók listáján nem szerepel Baráth Péter neve, a kétszeres magyar válogatott játékos kölcsönadásáról már tárgyal a népligeti klub.

Eközben orosz sajtóhírek szerint a négyszeres örmény válogatott Edgar Szevikjan a héten orvosi vizsgálaton vesz részt Budapesten.

Az oroszok úgy tudják, hogy a Fradi kifizette a Nyizsnyij Novgorod által meghatározott kivásárlási árat (1,1 millió euró), lapunk információi szerint viszont a zöld-fehérek „csak” 800 ezer eurót utaltak át, a fennmaradó összeget a játékos édesapja – aki ragaszkodott a transzfer létrejöttéhez – fizette ki saját zsebből.

Edgar Szevikjan piaci értéke a Transfermarkt becslése szerint 1,8 millió euró, jelenlegi csapatában 40 mérkőzésen lépett pályára, és nyolc gólt szerzett.

A kétszeres magyar válogatott Baráth Péter nem tartott a többiekkel Spanyolországba, a 21 éves középpályás kölcsönadásáról zajlanak a tárgyalások, olvasható a fradi.hu-n. Az NSO úgy értesült, hogy Baráthért a lengyel bajnoki címvédő Raków Czestochowa jelentkezett be.

Az már korábban eldőlt, hogy Tokmac Nguen, Anderson Esiti és Owusu Kwabena is elhagyja a Ferencvárost, így értelemszerűen ők sem utaztak el Spanyolországba.

Rovatok