Index Vakbarát Hírportál

A Real Madrid egy lépéssel távolabb a Liverpool-sztár megszerzésétől

2024. március 25., hétfő 15:09

A válogatottszünetben sem telhet el úgy nap, hogy ne a Real Madrid egyik lehetséges sztárigazolásától legyen hangos a nemzetközi sportsajtó.

Azt már hetek óta biztosra veszik, hogy a királyi gárda megszerzi Alphonso Daviest, miután meggyőzték a Bayern München kanadai balbekkjét, hogy ne hosszabbítsa meg a 2025 nyarán lejáró szerződését.

Fejlemény az ügyben, hogy a németek tettek még egy (és az elmondásuk szerint utolsó) próbát, hogy maguknál tartsák a 23 éves szélvészt, akinek eddigi érdemei elismerését jelképező összeget ajánlottak a maradásért.

Egészen más a helyzet a túloldallal, a jobbhátvéd posztjára kinézett Trent Alexander-Arnold esetében ugyanis a madridi együttes megvárja a hírek szerint, hogy mit lép a Liverpool, és csak akkor repül rá, ha a Mersey-parti klub nem tud megegyezni vele.

Szoboszlai Dominik klubtársának ugyancsak 2025-ben jár le a szerződése, és ha nem sikerül meghosszabbítani, akkor valószínűleg idén nyáron lesz az utolsó opció, hogy érdemi összeget kapjanak érte.

Ugyancsak a klubbal kapcsolatos hír, hogy Kylian Mbappé még az Európa-bajnokság előtt eldönti, hol folytatja a pályafutását. Akadnak beszámolók, amelyek arról szólnak, hogy már alá is írt a Realhoz, ugyanakkor a The Athletic azt írja, hogy ez még nem történt meg.

(Borítókép: Alphonso Davies és Trent Alexander-Arnold az új idényben könnyen lehet, hogy ugyanabban a csapatban folytatja. Fotó: Yong Teck Lim/Getty Images)

Rovatok