Index Vakbarát Hírportál

Debrecenből igazolt magyar válogatott játékost a Ferencváros

2023. június 12., hétfő 14:09

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatához szerződött a Debrecenből érkező válogatott beálló, Bordás Réka – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

A zöld-fehér klub hétfőn, a honlapján közölte, hogy a 25 éves játékos náluk folytatja a pályafutását.

Bordás Réka – akinek édesapja, Bordás József a férfi kézilabda-válogatott tagjaként világbajnoki ezüstérmes és olimpia negyedik volt – először 2021-ben kapott meghívót a nemzeti együttesbe, szerepelt a tokiói olimpián is.

Szerettem volna szintet lépni, a Bajnokok Ligájában szerepelni, ezért nagyon örültem a Ferencváros megkeresésének, és úgy éreztem, élnem kell a lehetőséggel. Volt szerencsém a FINAL4-t a helyszínen megtekinteni, és átélve a hangulatot alig bírtam magammal, az volt bennem: Úristen, de jó lenne, ha a pályán tudnék lenni én is! Szóval nagyon várom már, hogy kezdjük a közös munkát.

– idézte a fradi.hu a játékost.

A Ferencváros a bajnokságban és a BL-ben is ezüstérmet szerzett az egy hete zárult idényben.

A Fradi a minap már bejelentett egy csúcsigazolást, Jelena Deszpotovics Bajnokok Ligája-győztes, Európa-bajnok kézilabdázó a Győri Audi ETO KC-től igazolt a fővárosiakhoz. Miként az is a hátunk mögött hagyott hétvégén lett hivatalos, hogy Elek Gábor helyét a dán Martin Fruelund Albertsen veszi át a csapat kispadján.

(MTI/Index)

Rovatok