Index Vakbarát Hírportál

Gyurcsány Ferenc elmagyarázza rendkívüli bejelentését

2024.06.26. 12:33

Mivel Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke ma rendkívüli bejelentést tett, Rónai Egon Konkrétan című műsorában ő lesz a vendégünk.

„Az én nevem nem csak politikai képzetek, szándékok szimbóluma, hanem valóságos élő ember vagyok véleménnyel, akarattal. Egy szervezett, támogatott, alkotmányos közösség vezetője. Kellően önálló is vagyok ahhoz, hogy a magam által helyesnek vélt utat járjam. Amikor erről az útról döntök, akkor meghallgatom saját politikai közösségemet, a legközelebb álló embereket, a családomat, de nem izgat ellenfeleim véleménye, nem érdekelnek a sértettek, az árral sodródók, a megbízást teljesítők, a hamis realisták. Ezt a fajta gyurcsányozást nem veszem a lelkemre, ellenfeleim, riválisaim nemtelen eszközének tartom” – mondta a DK elnöke bejelentésébe, amelyben világossá tette, az elnök és az elnökség is folytatja munkáját.

Ma megváltozik az Index szokásos műsorrendje, 16 órától a  Konkrétan t láthatják, benne Gyurcsány Ferenccel. A  Frontvonal  pedig kivételesen csütörtök este érkezik.



Rovatok