Index Vakbarát Hírportál

Még mindig eladó a mesebeli magánvár Ásotthalmon

Már csak 130 milliót kérnek érte - ingatlansaláta

2018.07.17. 05:14

7. Az első kép elég király

Kinn kávézni egy szőnyegen a város felett. Nyaralnám, de akár laknám is. (Kösz Klári!)

6. Családi ház jókora tóval, benne szigettel

De nem ám aranyhalúsztató medence, ránézésre van vagy három méter mély. Már felverte a gaz, de a szigeten még kinn vannak a kerti bútorok. Amúgy gyengébb napokon a külső-belső kavicsburkolattal is simán bekerülhetne a válogatásba.  (Kösz Gábor!)

5. Valaki nagyon szerethette a párját

Minden gúny és irónia nélkül. (Kösz Beáta!)

4. "A tetőtér egyedi térrendezésű, és ettől nagyon különleges"

- áll a hirdetésben. De a link beküldője se nagyon tudott mást írni: "A tetőtér valami... inkább nézd meg te is". Mi tagadás, tényleg nem nagyon lehet mit hozzáfűzni. (Kösz Éva!)

3. Tehát eladó egy hintaállvány seprűvel

Ha csak egy kép feltöltése ingyenes, használjuk ki a lehetőséget. (Kösz Roo!)

2. Lakás az egyik legszebb pesti szecessziós bérházban

Szenes-ház nem túl ismert, ahogy az építésze - ifj. Nagy István - neve sem. Pedig az egykori Lechner-tanítvány igazán mutatós házakat alkotott, ez pedig a főváros egyik leglátványosabb szecessziós épülete. Nézzétek csak meg az udvarát! Ebben a hirdetésben is van pár kép róla. (Kösz Klári!)

1. Eladó a fantasztikus ásotthalmi magánvár

Hatalmas parkkal és saját tóval. 2013-ban került először az ingatlanpiacra a mesebeli ingatlan, akkor 165 millió forintot kértek érte. Bár azóta véget ért a válság, és az árak az egekbe szöktek, az ásotthalmi várat még mindig hirdetik, sőt ma már csak 130 millióba kerül. Egy rossz szót nem írok róla! Mindig is őszintén tiszteltem azokat, akik várat építenek maguknak, függetlenül attól, hogy milyen lesz a végeredmény. (Kösz Klári!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanért kövesd az Urbanistát Facebookon, Twitteren, vagy újabban akár Instagramon is.

A kedvenc szecessziós villám Pesten. . Tudom, hogy vannak ízlésesebb és szellemesebb darabok, mint a Dozziék mátyásföldi habostortája, de ezt gyerekkorom óta lestem, ahogy omladozik a sűrű bozót közepén. Aztán egyszer csak felújították, és miután pár éve megírtam az Urbanistán, hogy 700 millióért árulják, a mi utcánkban is megjelentek a fényképezőgépes turisták. . Az uccsó képet az erkélyemről csináltam, pusztán dicsekvésből. Nektek is van kedvenc szecessziós villátok Pesten? Na és úgy általában valahol? . #hungary #budapest #mátyásföld #villa #secession #artnouveau #jugendstil #window #architecture #archdaily #architectureporn #archizectures #oldbuilding #garden #modernismo #modernisme #artnouveauarchitecture #design #jewelery #realestate #tower #peacock #páva #ablak #urbanistablog

Zubreczki Dávid / Urbanista (@zubreczkidavid) által megosztott bejegyzés,  • Hírek
  • Hírek

Rovatok