Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mármint gitáron már előadták vagy hatvanmilliószor, de ebben a videóban olyan sztárparádé tolja a Fender Trónok harca-ihlette custom gitárjain, hogy csak nézel: Dan Weiss (a Trónok harca egyik alkotója), Tom Morello (Audioslave/Rage Against The Machine), Scott Ian (Anthrax), Nuno Bettencourt (Extreme), Brad Paisley és Ramin Djawadi, a sorozat zeneszerzője szerepel a videón. Az én félsüket fülemnek Paisley gitárja szól a legjobban, de a kedvenc szólómat Djawadi tolja. Az új Fenderekről itt van egy másik videó.

 • Erzsébet királynő meglátogatta a Sainsbury's élelmiszerboltot, a bolt 150. évfordulója alkalmából. A királynő megnézte a bolt kolbászait, a csomagolt sajtokat és pár narancsot is, valamint azt a táblát, amit a bolt állított látogatásának tiszteletére, írja az Evening Standard.

  A nézelődés végén a királynő találkozott az önkiszolgáló pénztárral is, habár nem igazán tudta, mi is az. Szerencsére a bolt egyik alkalmazottja elmagyarázta a gép működését, majd megnyugtatta a királynőt, aki amiatt aggódott, hogy nem lehet-e könnyen átverni az olyan pénztárakat, amikben nincsen pénztáros.

  Erzsébet királynő, miután ma is tanult valamit, kapott egy csokor virágot az alkalmazottaktól, majd hazaindult. 

 • Will Hunt az a dobos, akinek a nevét tuti nem sorolja fel még a legnaprakészebb metálos sem, amikor azt kérdezi valaki, hogy mégis kik a legjobb dobosok a földkerekségen, pedig simán benne van ez első húszban. Játszott az Evanesence-ben, a Black Label Society-ben, helyettesítette Tommy Lee-t a Mötley Crüe-ben, és a Static-X rajongói is ismerhetik. És olyan feszesen dobol, mint Phil Rudd az AC/DC-ben.

  Ne maradjon le semmiről!

 • Lincshangulat uralja az internet népét (oké: mikor nem uralja lincshangulat az internet népét?), mióta Ricky Gervais, a népszerű humorista megosztotta a hírt: egy amerikai nő, Anita Cullop-Thompson úgy végrendelkezett, hogy a kutyájával együtt temessék el, és miután meghalt, az állatorvos kénytelen-kelletlen megölte az ebet, hogy a végakaratnak megfeleljen. A kutya egyébként makkegészséges volt, és még csak nem is különösebben öreg. A menhely alkalmazottai, akik Emma, a si-cu gondját viselték a temetésig, minden követ megmozgattak, hogy valahogy megakadályozzák a dolgot, de a jog nem az ő oldalukon állt.

  (via NBC News)

  • 3572
   Ez undorító, nem lenne szabad, hogy ilyesmi megtörténjen
  • 441
   Ha ez volt a gazdi végső óhaja, azt tiszteletben kell tartani

Rovatok