Polgári kiülő, beülő, sok fényképpel.
Sokan vannak, akik egy étterem vagy bor miatt választanak magyar úti célt.
Kakas, mangalica és a szürke szürkemarha.
Érdemes egy kis sámlit tartani a konyhában.
Chris, Szicília, tenger és vad édeskömény.
Ez az ország egyetlen tiszta vérvonalú, klasszikus, szenvedélyes francia konyhája.
Csak böngészni kell, majd rendelni.
Körúton innen és Koool.
High5 Bistro, Inárcs határában.
A gasztronómiai fesztivált május 24. és 26. között rendezik meg a Millenárison.
Fácánleves QR-kóddal.
A klasszikus vendéglátás hús-vér vendéglátó nélkül csak imitáció.
A mangalica is makacs módon ragaszkodik csontjához.
Pezseg a fúziós szándék.
Ilyen még nem volt a tóparton.
Egyszerűbben jobb lehetne.
Akiket a zsálya füstje megcsapott.
A vendégeket ilyen látvány fogadhatja – szavazzon, melyik a legjobb!
A keleti konyha vésnöki pontossággal kimódolt ízei.
2023. december 31., 07:56
Manapság szilveszteri bulikat rendeznek ott, ahol 300 éve betyárok tengették a mindennapjaik.
2023. december 27., 12:02
54 éves volt.
2023. december 26., 10:28
…és az imára kulcsolt kéz.
2023. december 22., 15:24
Meg kell fizetni a logót egy ugyanolyan ízű panettonén.
2023. december 11., 06:22
Bélszín és túrógombóc a toronyház tövében.
Fent a karzaton, fotelben ülve.
2023. november 30., 16:12
Betekintést kapunk az egyes ételekhez kapcsolódó rituális szokásokba is.
A konyha tele van mesés szerekkel.
2023. november 27., 06:12
Legyen az a gombóc rücskös, akkor jó.
2023. november 20., 15:38
A jegyértékesítés december 2-án indul.
Nem csak magyar és lengyel a két jó barát.
2023. november 13., 20:04
Sportos kontextusban tárták a hallgatóság elé a gasztronómia témáit.
2023. november 13., 11:00
Tóth Pál útja a csillagokig.
A New York Kávéházba sokszor egy óráig is tarthat a bejutás.
Az Index Könyvek gondozásában megjelent Vajda Pierre új könyve.
Morzsa és tészta a sétálóutcában.
Édes és drámai történet.
Magyar meló a Duna partján.
A következő állomás az európai válogató Norvégiában.
Magyaros is, emlékezetes is.
Zentai Péterrel épít magyar tulajdonú hotelportfóliót.
Groznjan ősszel is páratlan élményt nyújt.
Vagy mégsem?
A televíziós szakács a lányával dolgozik.
Itt még a mangalica is boldogan merül kacsazsírba.
Ma is családi vállalkozás üzemelteti a Vörösmarty téren.
Valami végérvényesen megváltozik.
Neve is van: Hosszú Tányér.
Ez vár ránk – a nem is annyira távoli jövőben.
Összenyitották a Táblával.
2023. szeptember 30., 18:32
Buzet és környéke szinte mindent erre tett fel.
2023. szeptember 25., 06:03
Lángosoktól ölelt Menza a főváros szívében.
2023. szeptember 19., 09:36
Szerinte a legjobbkor jött az új lehetőség.
2023. szeptember 18., 05:58
Aki kihagyja, sajnálhatja.
2023. szeptember 16., 18:11
A világ legelismertebb szaktekintélyei döntöttek egy három napon át tartó vakkóstolón.
2023. szeptember 14., 19:56
Országszerte összesen 59 étterem kapott Michelin-ajánlást.
2023. szeptember 11., 13:48
Okra-ikra és más pálcikaságok.
2023. szeptember 4., 06:00
Jó érzésű ember ilyenkor passzol, leveszi a kötényét, és feltartott kézzel távozik a konyhából.
2023. augusztus 29., 21:41
Szeptember első hétvégéjén vehetik birtokba a megszokott helyet az ínyencek.
2023. augusztus 28., 07:09
Arany Kaviár orosz hagyományokkal.
2023. augusztus 21., 06:29
Mindez Budapest szívében.