Ennyibe kerül jóllakni a Gourmet Fesztiválon
Felfaltuk a női energiákat.
Felfaltuk a női energiákat.
Ahol egy sarokra sül az erdélyi padlizsán és a vietnámi Nem Lui Lá Lót.
Stahl Judit Flódnit álmodott a Gourmet Fesztiválra.
Új vidéki kiállítók is lesznek, az őriszentpéteri Pajta étterem, az Iszkor – Mályinka és a debreceni Next Bistro.
A gasztronómiai fesztivált május 24. és 26. között rendezik meg a Millenárison.
A ragyogó napsütésben érdemes kilátogatni a Millenárisra.
2023. június 2-4. között ismét Gourmet Fesztivál lesz a Millenáris Parkban.
Sztárséfek a fedélzeten.
A Gourmet-n Nyáry Krisztián és Segal Viktor beszélget irodalomról és kulináriáról.
Az irodalom és a kulinária találkozásáról Nyáry Krisztián és Segal Viktor beszélget.
Pierre is kint járt a Budai Gourmet Fesztiválon. Elmondja, mit látott, kóstolt.
Az Onyx Műhely még komposztálót is kitett a vendégtérbe, a Gundel pedig állatokkal szimbolizálta eredeti kötődését.
Megkóstoltuk a mindenmentes ételkínálatot a Gourmet Fesztiválon.
Két év éhezés után végigkóstoltuk a jubileumi Gourmet Fesztivált, és még mi mindent hagytunk ki.
A Gerbeaud a klasszikus zserbó mellett három új verziót is készített a tradicionális süteményből a fesztivál közönségének.
Felsorakoztak a legjobb hazai éttermek, cukrászdák és borászatok.
A laskagomba hazai sikertörténete után a nálunk kinemesített fajta sorra jelent meg külföldön, de nem a legális csatornákon szerezték azt be.
Lehet kapni a nagyszülőtől vagy a mestertől, de van, aki maga építi a semmiből.
Hatalmas marhaságnak hangzik a fesztivál idei témája, és épp ettől lesz baromi izgalmas az egész. Sokkal izgalmasabb annál, mint hogy kivételesen külön-külön is meg lehet kóstolni az ország legjobb éttermeinek spéci ételeit.
Idén a Gourmet Fesztiválon a legjobb éttermek mellett lesz belsőségrajongó sztárséf és két Michelin-csillagos csülkös pacal is.
Nincs kint a Rosenstein és az Anyukám mondta, de mindenhol van kacsagombóc.
Ausztriából, Latin Amerikából, és Lengyelországból is jönnek Budapestre.
Az idei Gourmet Fesztivál díszvendége a bécsi Steirereck lesz, de a magyar Michelin-csillagos éttermek is felvonulnak majd.
Nyolcfogásos menüt főzött a Gourmet-fesztiválon, de előtte Lengyelország nemzeti ételével ismertette meg Csepelen a nyugdíjasokat és fogyatékkal élőket.
Kipróbáltuk a pop-up pizzériaként működő Digót, és bemutatkozott Jamie Oliver hamarosan nyíló pizzériája is.
A szlovén Ana Rošt 2017-ben a világ legjobb női séfjének választottak. Hiša Franko nevű éttermében több hónapos a várólista, Amerikában pedig annyira népszerű, hogy sokan a szabad asztalok időpontjához igazítják az esküvőjüket.
Idén már nemcsak a legjobb magyar éttermek séfjei főznek a Gourmet-fesztiválon, hanem a legjobb szlovén, lengyel és szlovák szakácsok is.
Óriási botrányt kavart, hogy egy svéd sportolónő megette a halott versenylovát. Pedig finom volt.
Kockára fagyva tömtük a hamburgert, a sonkás focacciát, a kakastaréjt, a tintahalas Oreót, és a paprikás csirkét a Millenárison.
Mit eszik a pesti ember, ha elmegy vidékre? Hogyan lehet legyőzni a lángost a Balatonnál? Az ország legjobb vidéki szakácsaival beszélgettünk.