Van egy tippünk arra, ha villámgrillpartit rendezne
A Michelin-csillag bizonytalan, koleszterinlöket garantált.
A Michelin-csillag bizonytalan, koleszterinlöket garantált.
Az egyik legnagyobb magyar bank rég nem látott magasságokban látja a hazai agráriumot, a lendületesebb javulásnak azonban vannak gátjai.
Ezzel rukkolt ki a kiskereskedelmi diszkontlánc.
Az öt fő szabály.
Csak sikerült ezt is kisütni...
Inkább igen, mint nem. Mit tehetünk, hogy kevesebb karcinogént együnk?
Japánban külön művészeti ág a csirkenyárs-grillezés, amihez felhasználják a nyers mellet, a zúzát, a nyakat, a bőrt, sőt még a petevezetéket is. Megnéztük, milyen, amikor mindez Michelin-csillagos, fine dining körítéssel párosul.
Minél drágább, annál jobb? Gáz vagy faszén? Milyen sütőt használ otthon egy Michelin-csillagos séf? Mennyire kapunk rákot tőle?Minden, amit valaha tudni akart a grillezésről.
A tavalyi szezonban 2,4 milliárd forint értékben 1200 tonna grillkolbász fogyott a boltokban.
Gerillamunkában élményközponttá alakította a Gellért termálvíz-kifolyóját egy építészcsapat. A téli fagyban teszteltük a fürdőt, grillezőt, sportpályát. Nem áruljuk el, hogy túléltük-e.
Komoly kutatást végeztek az FZI Kutatóközpontban, hogy a robot a lehető legfinomabb kolbászt süsse meg.
A gazdája szerint a falánk kígyónak nem volt elég az egér, a csipeszt is akarta, amivel etették.