20 találat az Indexről, és 1653 a környékéről.

Magyar élelmiszer, amit Dubajtól Kínáig az asztalra tennének
Külföldi piacokra van szüksége a magyar pulykaóriásnak a stabil növekedési pálya fenntartásához.

Megjelent egy összefoglaló, ennyivel csökkent volna a tojás és a hús ára?
Konkrét számokat közölt az egyik szakintézet.

Óriási lépésre szánta el magát a Lidl
Számos, a magyar konyha alapjait képező termékek ára csökken.

Bejelentést tett a magyar Lidl, rá se lehet ismerni majd a húskínálatra
A diszkontáruházlánc igyekezett felcsigázni a vásárlókat.

Ez az étel csak akkor jó, ha kívülről egy fényesre pucolt barna bőrcsizmára hasonlít
Terítéken ez a pazar bélszín.

Becsődölt Magyarország egyik legfontosabb sertésfeldolgozója
Három cége is csődöt mondott.

Csirkék milliói pusztulnak el feleslegesen
Mindez azért, hogy alacsonyak legyenek az árak.

Először találtak mikroműanyagokat marha- és sertéshúsban
Tejben, húsban és állati vérben is kimutatták a jelenlétét.

Van megoldás a hús pótlására, ráadásul ölni sem kell hozzá
Közeledünk a környezettudatosabb táplálkozás felé.

Új csomagolástechnológiával védi a környezetet a SPAR
Sokkal kevesebb műanyagot használnak fel.

Ne csodálkozzunk, ha nem lesz elég hús a piacon!
Tombol a madárinfluenza.

Hét év Róma meghozza az étvágyat a spagettihez, töltött káposztához
Veres András megyéspüspök egy szabolcsi töltött káposztára sosem mond nemet.

Ha ilyen húst vett a Metroban, ne egye meg!
Kólibaktériummal szennyezettek a termékek.

Az Asztalfőn Nikolics Nemanja és a gumicukor illata
Mottó: „A mai világban csak az lehet sikeres, aki mentálisan erős!”

Pörög az infláció, negyedével is drágulhat a hús
A takarmányárak emelkedése áll a háttérben.

Drágulnak a baromfitermékek
Elsősorban a tojás és a pulyka drágult eddig, de a többi terméknél is áremelkedésre lehet számítani.

Jelentősen drágulni fog a hús
A Kínában pusztító sertéspestis miatt az ország hatalmas igénnyel lép fel a világpiacon, emiatt itthon is drágább lesz a húsvéti sonka

A gyulai kolbásszal beszélgetni kell
A nemrég még a létezéséért küzdő gyulai húsipar egyre jobb számokat hoz. Gyulán jártunk az üzemben.

Hogyan készül az a hústorony, amiből a gírosz lesz?
A legfontosabb kérdés a függőlegesen forgó nyárssal kapcsolatban.