Infografikán mutatjuk be a világ húsfogyasztását.
Miközben egészségesebb, olcsóbb és környezetkímélőbb a húsfogyasztásnál.
Master Good-vezér az Indexnek: A műhús a hús körüli műbalhé terméke.
A húsipari ágazatok azonban még az általános élelmiszeripari visszaesést is alul tudták múlni.
Az olaszok esznek, a bárányok hallgatnak.
A sört is teljesen máshogy szeretik, mint a felmenőik.
Egyre bővül a tudatosan táplálkozó magyarok köre, a többség azonban nem mond le a húsról.
Magyarország piacvezető takarmánygyártója meglovagolná a súlypont áthelyeződését.
Környezettudatosabb és egészségesebb táplálkozásra ösztönöznék a vásárlókat.
A globális felmelegedés folyamatából hatalmas falatot haraphat ki a húsfogyasztás csökkentése.
Az egyházfő azt kérte, hogy a fiatalok éljenek „luxustól és pazarlástól mentes életet”.
Már bíróságon az ügy, az élelmiszerek megnevezését szigorúan szabályozzák itthon.
Gasztrohősködés, felelős étkezés és környezetvédelem.
Közel félmillió ember húsfogyasztását vizsgálták nyolc évig. Nőtt a szívbetegség, cukorbetegség és vastagbélrák kialakulásának esélye.
A világszervezet szerint így mérsékelhető egy újabb pandémia kialakulásának kockázata, és megóvható a környezet is.
Kampány indult a sertés- és mangalicafogyasztás népszerűsítésére.
Hongkong sok éve igazolja. Érdemes bizonyítékok alapján tenni az egészségért.
A tejtermékek fogyasztását is vissza kéne vágni, ha máshogy nem, adókkal – állítja egy új tanulmány.